Sök

Diskhandduk Midsommarkrans

Art nr: 1511
Handla denna produkt Diskhandduk Midsommarkrans
pris 139 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Handduk Midsommarkrans

Diskhandduk Midsommarkrans

Låt ett eller två exemplar av den härliga diskhandduken Midsommarkrans pryda ditt kök, så kommer alla som vistas där att göra en nostalgisk resa. Kanske färdas du tillbaka till barndomen, och de många soldränkta midsomrar du firat med nära och kära, eller så förs tankarna till alla de som komma skall. Oavsett vilket utgör den en oemotståndlig inredningsdetalj, som aldrig kommer gå ur tiden!

 

Motivet på handduken

Motivet är designat av konstnären, illustratören och textildesignern Veronika Seipel. Vi ser en klassisk midsommarkrans, yvigt ihopsatt med vad som ser ut att vara vita prästkragar, vitsippor, björkris, blåklockor samman med andra blommor. Här och där sticker ett par kraftigt röda blommor eller bär ut lite extra, vilket fångar blicken. I mitten av motivet finns även ett rött hjärta, som för att symbolisera kärleken för högtiden. Kransen är avbildad på vit bakgrund, med två blå- och gulfärgade band upptill samt nedtill. När man tittar på den underbara midsommarkransen önskar man att man kunde sätta den på huvudet och gå ut i det gröna, svajande gräset, tätt följd utav lyckliga barn, på väg till dansen runt midsommarstången. Man färdas till en annan plats, en annan tid, och det spirande hoppet kommer tillbaka till hjärtat.Mått och material

Denna diskhandduk är helt gjord i 100 % ekologisk bomull, det rekommenderas att du handtvättar den för bästa resultat. Motivet på handduken är broderat med bleknande färger, för den där äkta och nostalgiska känslan. Måtten är 35x50 cm vilket gör den till en utav våra mindre diskhanddukar, vilket även gör den lämplig som dekoration vid bordet, eller en gedigen servett till dina gäster under middagsbjudningen. Kombinera gärna med några andra i varierande storlek, färg och motiv!

 

Certifikat: GOTS
Designer: Veronika Seipel
Material: 100% Ekologisk bomull
Storlek: 35X50 CM

 

Produktinformation

  • SKU:

    1511

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter