Sök

Diskhandduk Mitt Sverige

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1506
Handla denna produkt Diskhandduk Mitt Sverige
pris 139 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Handduk Mitt Sverige

Diskhandduk Mitt Sverige

Det är en av de finaste sommardagarna, inte ett moln på himlen och den går en svag bris genom de sommargröna löven, flaggan är hissad för det är flaggdag och sjön nedanför huset ligger nästan spegelblank. Torpet är ett klassiskt svenskt falurött torp med vita knutar. En riktigt nostalgisk klassisk sverigebild!

 

Gården har ett vitt staket som löper runt huset och i grindöppningen sitter den svarta gårdskatten och spanar förväntansfullt på skatan, för att se vad den ska göra härnäst. Bredvid grinden lyser äpplena på trädet röda och det känns som att diskhandduken tagit en stillbild utav en vanlig sommardag, vad kommer ske i nästa sekvens, kommer skatan att flyga iväg eller kommer katten jaga iväg den? Just nu ser katten ut som den accepterar att skatan sitter där på grinden, men eftersom katten vaktar sitt revir kan minsta felsteg räcka för att katten säger ifrån.

 

Diskhanddukar förr och idag

Diskhandduken blev under industrialiseringen någonting som gick att köpa på metervara och köparen fick då fålla och märka den själv. Idag kan du köpa alla möjliga varianter, som den här diskhandduken Mitt Sverige. Dock står den ut an aning ifrån det sortiment som vi är vana vid, med sitt nostalgiska och gemytliga motiv. Denna handduk är dessutom fållad och klar och har en liten ögla så att du lätt kan hänga upp den på en krok.

 

Materialet och dess egenskaper

Den är dessutom gjord av 100 % bomull vilket gör att den får extra bra uppsugningsförmåga och samtidigt torkar fort, allt för att behålla handdukens fräschhet längre. En diskhandduk är inte bara ett praktiskt redskap i ditt kök, det är även ett sätt att förstärka din inredning och i förlängningen även dig själv. Med diskhandduken Mitt Sverige kan du förstärka din bild av dig själv som en person som visar välkomnande och hemtrevnad. Även om du inte diskar för hand kan du ha diskhandduken som prydnad, eller använda den för att torka maskindisken. Om du vill inreda ditt kök i en känsla av retro är den här diskhandduken ett perfekt val för dig.

 

Certifikat: GOTS
Designer: Leiif Holgersson
Material: Bomull 100%
Storlek: 35X50

 

Produktinformation

  • SKU:

    1506

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter