• Enhetsfrakt 59 kr

  • Snabba leveranser

  • Säker betalning

Sök

Kökshandduk Skogshare

Betyg: 5 stjärnor av 5 (1 recensioner)
Handla denna produkt Kökshandduk Skogshare
pris 219 kr
Tillgänglighet: Bara 2 kvar i lager

Enhetsfrakt 59 kr

Snabba leveranser

Säker betalning

Art nr: 7002

Nostalgiska

Gå till kundomdömen

Produktbeskrivning

öppna Stäng

Produktbeskrivning

Kökshandduk Skogshare

Vacker vävd diskhandduk med ett  fint motiv

 

Eleganta Ekelund

Det företag som innehar titeln som Sveriges äldsta linneväveri är Ekelunds. De tillverkar alla sina produkter i sin egen fabrik som fortfarande finns i ägarnas hemtrakter, Horred. Denna lilla by ligger ute i skogarna, cirka 30 minuter sydost om Göteborg, som tack vare Ekelunds verksamhet fått en betydelsefull plats på Sverigekartan. Tanken bakom alla deras unika och vackra print är i grund och botten att skapa vackra och älskade hem och att de ska skapa en känsla av hemlängtan. Print som är skyddade av ett internationellt designskydd vid namn ACID. Tack vare detta skydd kan vi garantera dig att du inte kommer att finna detta lantliga och mysiga print någon annanstans.

 

 

Material och tvättråd

Diskhanddukens mått är 40x60 cm och består av 100 % ekologisk bomull och är GOTS certifierad, Global Organic Textile Standard. Ekologisk bomull odlas helt och hållet utan användning av konstgödsel, avlövningsmedel och kemiska bekämpningsmedel. Förutom detta måste även platsen där bomullsodlingen kommer ifrån varieras med odling av andra så kallade grödor. Detta för att marken ska må så bra som möjligt.

 

Handduken bör tvättas i maskin på 60 grader utan sköljmedel. Tvätta den gärna separat första gången. Efter tvätt gäller vanlig hängtorkning, ej torktumling.

 

Certifikat: GOTS
Designer:  
Material: 100% Ekologisk bomull
Storlek:  40x60 cm

Produktinformation

  • SKU:

    7002

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Jätte söta mjuk

Andra köpte också