Sök

Påskpynt Påskdun gul 5 pack

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1311

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskpynt Påskdun gul

På mormors tid hade man inga riktigt så färgglada påskvippor som vi har i dag, utan man hade påskdun i mer mild ton. Hos oss kan du köpa påskdun i 5 pack precis som på mormors tid

Påskpynt Påskdun gul 5 pack

Detta fina pynt passar alldeles utmärkt att använda under påsken. I paketet med påskpynt finner du fem vackra gula påskdun. Ett tips är att börja pynta redan en vecka eller två innan det faktiskt är påsk så att känslan av att det är påsk hinner infinna sig i god tid. Att pynta för tätt inpå påsken innebär ofta att du inte hinner njuta av det fina påskpyntet särskilt länge i och med att det snart är dags att ta undan det igen.

De fina dunen är gjorda i en ljus gul färg. Färgen är mycket diskret samtidigt som den passar bra till annat påskpynt. Det är snyggt att blanda olika nyanser av gult när det gäller påskpynt istället för att endast ha en och samma starka gula färg eftersom pyntet då känns mer levande och genomtänkt. Det är många som tar fram allt knallgult de har till påsken och visst kan det bidra till en känsla av att det är påsk men det är inte särskilt stilfullt. Dessa vackra påskdun är alltså utmärkta att använda för att blanda upp påskpyntet i den traditionella knallgula färgen.

Enkla att fästa eller hänga upp

Dessa påskdun kan till exempel användas för att fästa i ett påskris. De fem dunfjädrarna är fästa i ståltråd och denna anordning kan användas för att fästa dem i ett ris. Ett tips är att kombinera dessa påskdun med fjädrar i andra färger när du fäster dem i påskriset. Det kan vara snyggt att matcha ljusgula dun med exempelvis rosa eller blåa påskdun till exempel. Ett annat tips är att fästa andra saker i påskriset tillsammans med dessa fjädrar, till exempel mindre dekorativa påskägg i plast.

Förutom att fästa påskdunen i ett påskris kan du till exempel hänga upp påskdunen på ett enkelt sätt med hjälp av ståltråden. Det kan till exempel vara snyggt att hänga alla fem fjädrarna tillsammans som en liten bukett i en gardinstång eller varför inte på kanten av en tavelram.

Lätt att vara kreativ

De vackra påskdunen kan användas till många saker. Förutom att hänga upp och fästa dem kan de till exempel användas som bordsdekoration. Många har någon slags påskmiddag eller påsklunch kring högtiden och vad passar då bättre än att ha en liten bukett med fina påskdun liggandes på bordet eller på tallriken till exempel. Du kan antingen lägga en servett på tallriken och ett påskdun eller använda några fler av dessa påskdun för att skapa en liten bukett.

Det finns ytterligare användningsområden för dessa påskdun, det gäller helt enkelt bara att vara lite påhittig och kreativ. Som exempel skulle du kunna knyta ett snöre med en fin rosett runt ett påskägg du ska ge bort och fästa ett påskdun eller två i snöret för att göra påskägget lite mer personligt. Att måla påskägg är en populär aktivitet kring påsk och dessa fina dun kan användas även till denna aktivitet. Genom att använda lite lim till exempel kan du fästa dem på ägget som du målar för att göra det extra speciellt.

Produktinformation

  • SKU:

    1311

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också