Sök

Pensionat paradiset (Blue Ray)

Art nr: 1955

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Pensionat Paradiset (Blu-ray)

DEN STÖRSTA SVENSKA KULTKLASSIKERN!

NYRESTAURERAD OCH DIGITALISERAD I HIGH DEFINITION AV SVENSKA FILMINSTITUTET

 

Den första svenska klassikern att någonsin ges ut på Blu-ray är också vårt lands mest omskrivna – och utskällda! Men från att ursprungligen ha bespottats av kritikerna betraktas Pensionat Paradiset i dag som kronjuvelen i den svenska komediskatten.
Sprängfylld med odödliga repliker och galna skämt, härligt frossande i skärgårdsmiljöer och smörgåsbord samt förstås Thor Modéens obetalbara sånginsats med ”En äkta mexikanare” och det tidigare censurklippta papegojskämtet så är detta en film att se om och om igen. För gammal som ung. Nu och om hundra år!

Extramaterial: Delar ur den förlorade pilsnerfilmen “Lillebror och jag”, från 1940, med Thor Modéen, Åke Söderblom och Elof Ahrle (54 min), Kaffereklam med Thor Modéen (2 min), Bildgalleri.

 

Regi Weyler Hildebrand
Skådespelare Thor Modéen, Maritta Marke, Nils Ericson, Julia Cæsar, Greta Ericson, Carl Hagman, Lili Ziedner, John Botvid
   
Extras Delar ur den förlorade pilsnerfilmen "Lillebror och jag", från 1940, med Thor Modéen, Åke Söderblom och Elof Ahrle (54 min), Kaffereklam med Thor Modéen (2 min), Bildgalleri.

 

Produktinformation

  • SKU:

    1955
  • EAN / GTIN:

    7350036724597

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 129 kr (2023-04-01)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner