Sök

Skorstensfri kamin - Elkamin Carl

Art nr: 7998
Handla denna produkt Skorstensfri kamin - Elkamin Carl
pris 14900 kr/st
Tillgänglighet: Slut i lager

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Elkamin från Westbo of Sweden - Carl

Att sitta framför en brasa och känna värmen och njuta av eldskenet och en bok. Det finns nästan inget som tar mig tillbaka till mormors tid lika mycket om det, möjligen att sitta vid vedspisen i köket och känna doften av sockerkaka. Förutom det så är det nog en brasa som lättast tar mig tillbaka i nostalgins drömmar.

Alla har dock inte möjlighet att sätta in en vedkamin med skorsten, men nu kan du här hos oss på Nostalgiska i stället köpa dig en skorstensfri elkamin i gjutjärn från Westbo of Sweden. Du behöver inget tillstånd av någon för att sätta in en etanolkamin och den kräver ingen skorsten. Dock kan du njuta av lika mysig värme som från en vanlig vedkamin. Den är ett måste i alla nostalgiska miljöer där man kanske inte alltid har chansen att sätta in en riktig vedeldad kamin. Den fungerar i uterum, orangerier, växthus och såklart i vanliga rum. 

Kaminen har en kokplatta upptill och en fläkt nertill för cirkulation av värmen. Carl sprider ett vackert ljus som skapar mysig stämning i alla hem.

Effekt: 1,7 Kw

 

Kaminer från Westbo görs med gamla modeller och mönster från Småländska gjuterier som förebilder. De är det som har givit inspiration till de eleganta och tidlösa modellerna från Westbo of Sweden, och de gör dem såklart extra nostalgiska. De har funnits sedan gammalt tillbaka i tiden i Småland.
Westbo är en svensk tillverkare där manuellt hantverk och kvalité fortfarande går före massproduktion. Varje kamin görs för hand av duktiga spistillverkare i Sverige och är därför helt unik.

 

Mått & Info Elkamin:- Vikt: 48 kg
- Effekt, nominell 1,7 kw
- Väggavstånd: 10 cm
- Golvskydd - behövs ej
- Material Gjutjärn och eldfast glas
- Mått: H: 952 mm D: 354 mm B: 354 mm
- Benen monteras av dig som kund

 

 

Produktinformation

  • SKU:

    7998

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 14900 kr (2023-10-30)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner