Sök

Broderade bonader

Underkategorier

Filtrera & sortera

Filter
  Visar 1 produkter

  produktlista

  Broderade bonader

  Dekorera med en broderad väggbonad

  I flera generationer tillbaka har man använt sig av olika sorters väggbonader. Väggbonader har alltid varit populära och väldigt omtyckta. Det finns gamla väggbonader som har vackra målningar på tyget och sådana som har olika färggranna motiv broderade på sig. Allt fler använder nuförtiden dessa klassiska årstidbonader för dekorering av hemmets olika rum. Genom att hänga upp broderade väggbonader med klassiska motiv och texter kan du lätt få en stämningsfull känsla i inredningen.

   

  När du använder dessa nostalgiska broderade bonader kan du vara säker på att de blir ett vackert blickfång i ditt hem. De härliga, lite gammaldags texterna har en härlig, nostalgisk charm över sig som uppskattas stort av både barn och vuxna. Vem minns inte de klassiska bonderna med texten "egen härd är guld värd" i köket över kökssoffan från barndomen, eller det humoristiska bonaderna som hängde inne på dasset och som uppmanade en att inte sitta för länge eftersom "någon annan plassen kunde tränge"

   

  Häng upp din broderade väggbonad i köket eller vid matsalsbordet, i hallen eller i barnrummet. Den passar överallt i ditt hem.