Sök

Duk Åttebladsros röd 80 x 80 cm

Art nr: 1478
Handla denna produkt Duk Åttebladsros röd 80 x 80 cm
pris 599 kr/st
Tillgänglighet: Bara 1 kvar i lager

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Linneduk Åttebladrose 80 x 80 cm

Duk Åttebladsros röd 80 x 80 cm

Denna vackra röda duk är en klassiker. Åttebladsros-duken har fått sitt mönster från Norge och 1850-talet. Duken är gjord i 55 % bomull och 45 % lin och är således en halvlinneduk. Storleken på duken är 80x80 cm.

 

Motivet på bordduken

Den här vackra Norge-inspirerade bordduken i halvlinne har ett mönster av rosor och rosenblad. Duken är fylld med ett återkommande mönster och den har en mönstrad kant runt sig. Den röda färgen får en att tänka på julen men den här duken passar på vilken dukning som helst hela året igenom. Till julen passar duken på matbordet på en vit festlig duk eller så kan den ligga på soffbordet dekorerat med ljusstakar och lite julgodis. Under sommaren lämpar sig duken till kräftskivan i och med den härliga röda färgen. Kombinera och duka den röda, härliga bordduken med ett vitt porslin som gör att den röda nyansen framhävs.

 

Skötselråd

Textilier som är gjorda i halvlinne tvättas i 60 grader. Använd ett milt tvättmedel. Var noga med att tvätta vitt och färgat var för sig. Tvätta duken separat första gången och kom ihåg att vittvättmedel innehåller blekmedel. Undvik helt att torktumla duken.

 

Förvaring

Förvara din fina duk med i ditt linneskåp tillsammans med andra borddukar. Efter tvätt kan du försiktigt stryka bordduken med strykjärnet på inställningen "linne". Duken kan även rullas och förvaras rullad kring till exempel en tom hushållspappersrulle.

 

 

Mönster - Åttebladrose, gammalt norskt mönster från omkring 1850.

 

Material bomull 55 % , lin 45 % - så kallad halvlinneduk

 

Produktinformation

  • SKU:

    1478

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 599 kr (2023-11-11)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter