Sök

Duk Hjärtbo 80 x 80 cm

Art nr: 7746
Handla denna produkt Duk Hjärtbo 80 x 80 cm
pris 599 kr/st
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 1-7 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Linneduk Hjärtbo 80 x 80 cm

Duk Hjärtbo röd 80 x 80 cm

Denna vackra röda duk är en klassiker. Duken är gjord i 55 % bomull och 45 % lin och är således en halvlinneduk. Storleken på duken är 80x80 cm.

 

Motivet på bordduken

Den här vackra bordduken i halvlinne har ett mönster av hjärtan. Duken är fylld med ett återkommande mönster och den har en mönstrad kant runt sig. Den röda färgen får en att tänka på julen men den här duken passar på vilken dukning som helst hela året igenom. Till julen passar duken på matbordet på en vit festlig duk eller så kan den ligga på soffbordet dekorerat med ljusstakar och lite julgodis. Under sommaren lämpar sig duken till kräftskivan i och med den härliga röda färgen. Kombinera och duka den röda, härliga bordduken med ett vitt porslin som gör att den röda nyansen framhävs.

 

Skötselråd

Textilier som är gjorda i halvlinne tvättas i 60 grader. Använd ett milt tvättmedel. Var noga med att tvätta vitt och färgat var för sig. Tvätta duken separat första gången och kom ihåg att vittvättmedel innehåller blekmedel. Undvik helt att torktumla duken.

 

Förvaring

Förvara din fina duk med i ditt linneskåp tillsammans med andra borddukar. Efter tvätt kan du försiktigt stryka bordduken med strykjärnet på inställningen "linne". Duken kan även rullas och förvaras rullad kring till exempel en tom hushållspappersrulle.

 

 

 

 

Material bomull 55 % , lin 45 % - så kallad halvlinneduk

 

Produktinformation

  • SKU:

    7746

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 599 kr (2023-03-12)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Liknande produkter