Sök

Påskbonad Påskkycklingar

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1386

OBS Alla bonader skickas alltid i separat papprör frön oss. Det görs för att det inte ska skadas. Om man då beställt andra varor kan försändelserna komma vid skillda tillfällen. Oftast kommer de fram samtidigt men ibland kan röret ta någon dag till på sig.

Handla denna produkt Påskbonad Påskkycklingar
pris 79 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskbonad "Påskkycklingar"

Här har du en riktigt mysig och gemytlig påskbonad som andas gamla tider och härlig natur. En gammeldags påskbonad med en härlig gammaldags känsla. På bonaden ses hönorna tillsammans med sina små kycklingar i skogskanten strax utanför bondgårdens stall. Denna bonad är mycket vacker och kan användas i flera år bara man tar hand om den rätt.

Bonaden är gjord av kraftigt papper och måtten är 70 cm x 43 cm.

 

Motivet på bonaden

På denna härligt våriga och söta påskbonad ses en höna och en tupp leka ute på bondgården tillsammans med sina fem söta små kycklingar. Kanske är det så att det är kycklingarna som står för lekandet, men vem vet. Det är en härlig dag för den lilla hönsfamiljen att vara ute, solen skiner så fint och himlen är alldeles blå. Inte ett endaste vitt moln syns på denna vårhimmel. Den lilla hönsfamiljen är alldeles bakom bondgårdens knut då kycklingarna ännu är så små att de inte orkar trippa iväg så långt. På marken blommar de första vårblommorna. Det är vitsippor och blåsippor och även den gula fina gullvivan som äntligen har stuckit sig fram ur den ännu lite kalla vårmarken.

 

Tre av de gula små kycklingarna försöker balansera på en gren från björken och plötsligt sätter sig en fjäril på grenen. Kycklingarna är så glada när de får se en vacker fjäril för första gången att en av kycklingarna vill ge en blåsippa åt den. På björkarnas grenar ses redan lite gröna små mössöron och hela landskapet är så vackert. Runt bilden finns en tunn vit kant samt på kortsidorna finns en vacker länga av vitsippor. För övrigt är bakgrunden påskgrön och i horisonten kan man se ett högt berg som sträcker sig längs hela bakgrunden. Landskapet är otroligt vackert och de gula färgerna i motivet går nästan över till glittrande guld.

 

Tips när du hänger upp din väggbonad

När du hänger upp en påskbild i ditt hem, fylls hela hemmet av en härligt underbar vårstämning. Dessa fina påskbonader är omtyckta av alla, eftersom de är så vackert målade. För många kan de även påminna om en svunnen tid, när teknologin inte var lika framträdande som den är idag och då bilar var sällsynta.

 

På bilden finns det många härliga små detaljer att upptäcka och de blir till en stor glädje under inte bara påsken utan under hela vårtiden. Häng bonaden var som helst i hemmet eftersom de passar fint in i inredningen under våren. I köket eller matsalen, i barnrummet eller ute på glasverandan.

 

Häng upp din nostalgiska påskbonad med nålar eller häftmassa. Om du använder nålar kan det vara snyggt att använda sådana som har samma färger som finns i bonaden. På detta vis blir fastsättningen mycket diskret. Du kan också använda häftmassa men kom ihåg att du tar ner bilden varsamt eftersom den lätt går sönder ifall du river ner den hårt.

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Påsk
  • SKU:

    1386

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också