Sök

Punschknappar

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1428
Handla denna produkt Punschknappar
pris 29 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Punchknappar godis

Punshknappar

Många känner nog till dessa fantastiskt goda praliner till utseendet, men få vet nog vad dem kallas. För vem har inte stött på dessa i lördagsgodispåsen? Namnet är Punshknapp och är en klassisk liten godis som många av oss minns. Små. mörka, runda knappar med vita prickar på. Inbjudande för ögat och lagom stor. Det kan nog vara så att fler av oss minns punshknappar som godis för den äldre generationen. Kanske var det farmors favorit eller så var det gammelmoster som åt dessa medan hon spelade en runda bridge.

En klassiker

Det går fortfarande att hitta punshknappar bland lösgodishyllorna i flertalet affärer, men att få dom i en snygg retroförpackning slår det mesta! Små praliner eller knappar med en fyllning som smakar punsch med chokladtäcke och strössel utanpå, det blir inte mycket bättre än så. Ta en punschknapp och njut av retrovibbarna som uppstår. Förpackningen som just de här halvrunda, små knapparna kommer är snyggt färgglad med en beige botten och röd text. Förpackningen har ett innehåll på 100 gram av dessa härligt goda punshknappar och de produceras idag av Sockerbageriet i Helsingborg AB.

Sockerbageriet i Helsingborg

Sockerbageriet i Helsingborg grundades så tidigt som 1904 av Mathilda Holmgren och hennes son Axel. Idag drivs företaget av den fjärde generationen Holmgren och deras sortiment av traditionell konfektyr fortsätter att utforskas och utökas. Men en populär favorit som nog är här för att stanna är minsann Punshknappen.

Vill du bjuda till fest och vill ha ytterligare nostalgiska sötsaker att bjuda på rekommenderar vi att du ser över vårt övriga sortiment av ätbara saker för att få till den riktigt perfekta känslan av ett retroparty.

 

 

En förpackning innehåller 100 gram punschknappar.

Ingredienser: Socker, vegetabiliskt fett (härdad palmkärnolja), vegetabilisk olja (palmplja, sheanötolja), glukos-fruktossirap, kakaopulver, vetestärkelse, aromer (bl.a. vanillin), emulgeringsmedel (sojalecitin), ytbehandlingsmedel (bivax).
OBS Kan innehålla spår av mjölk, mjöl och nötter.


 

 

Produktinformation

  • SKU:

    1428

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också