Sök

Påskgodis

Filtrera & sortera

Filter
  Visar 36 produkter

  produktlista

  Påskgodis

  Varje år äter vi svenskar ca 6000 ton godis i påsk. Man kan säga att vi är riktiga påskgodisälskare. Traditionen är sedan länge att man läggger godis i påskägg som barnen sedan får på påskafton, antingen av påskharen eller påsktuppen, eller genom att leta rätt på dem i en äggjakt, när mamma och pappa gömt dem på olika ställen. Dock ska sägas att traditionen i många hem är rätt uppluckrad och dagens barn får ofta sitt påskgodis redan på skärtorsdagen. Det är den dagen man är utklädda till påskkäringar och går runt till grannarna och får godis.

  Hos oss på nostlagiska har vi en blandning av olika påskgodis. Vi har såklart de färdigfyllda påskäggen för dig som inte vill fylla dina ägg själv. Vi har de klassiska spräckliga nougatäggen och chokladäggen. Påskharar av skum och gelemorötter som ingen påsk är komplett utan.

  Vi har också påskgodis för finsmakarna och den lite vuxnare målgruppen i form av Valrhonas underbara goda chokladkakor och praliner. Liksom påskgodis för retroälskaren i form av Nickel, punschknappar, gelebåtar och lakritsknappar. Även den riktiga nostalgikern hittar här sitt påskgodis genom våra klassiska strutar med håra karameller i olika smaker.

  Vi har påskgodis för alla smaker. Vilken smak vill du ha?