Sök

Sidenkuddar

Betyg: 4.9 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1575
Handla denna produkt Sidenkuddar
pris 29 kr/st
Tillgänglighet: Lagervara

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Kolabönor retrogodis

Kolabönor

Godis från förr är något som man verkligen kan sakna. Lördagsgodis var en tradition som sträckte sig över hela Sverige och som liten längtade man hela veckan lång på att lördagen skulle komma då man fick smaka på sina favoritgodisar.

Kolabönan kommer tillbaka

Allt har sin tid och även godis måste uppdateras för att hänga med i utvecklingen. Därför försvann en hel del godissorter med tiden. Kolabönor är en av de godissorter som var älskad av många och som nu åter finns att köpa. Kanske åt du dessa kolabönor hos morföräldrarna när du var liten eller så var det kolabönor du la hela lördagspengen på. Ta del av de här klassiska kolabönorna som smakar kola men är formade till små bönor. De passar lika bra till lördagsfilmen som till kaffet för den som vill ha lite extra sötma.

Kolabönorna kommer i den här klassiska kartongen som skapar nostalgiska känslor till barndomen. För den som inte gillar kolabönor är det en perfekt present att ge bort till en far- eller morförälder som antagligen åt dessa när de var små. Njut av den nostalgiska känslan kolabönorna ger och varför inte ha den klassiska förpackningen som en retroprydnad efter att kolabönorna tagit slut. Det är även högst troligt att dina egna barn kommer älska de här kolasmakande bönorna. Se till att dina barn och andra bekanta får ta del av de här klassiska kolabönorna genom att enkelt klicka hem ett paket av nostalgi. Ha en familjekväll där ni berättar gamla minnen och bjuder på tillbakablickar från förr medan ni mumsar i er klassiskt godis i form av kolabönor och annat smått och gott.

 

 Ingredienser: Socker, glukossirap, kondenserad mjölk, vatten, vegetabiliskt fett (certifierad palmolja), salt, färgämne, (E100, E120, E150), arom. Ytbehandlingsmedel, (E901, E903). Nettovikt 100g.


 

 

Produktinformation

  • SKU:

    1575

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 29 kr (2023-11-11)
0
0

Recensioner

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Goda

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Barndomens karamell - jättegod smak!

Andra köpte också