• Enhetsfrakt 59 kr

  • Snabba leveranser

  • Säker betalning

Sök

Sidenkuddar

Betyg: 4.9 stjärnor av 5 (14 recensioner)
Handla denna produkt Sidenkuddar
pris 29 kr
Tillgänglighet: Lagervara

Enhetsfrakt 59 kr

Snabba leveranser

Säker betalning

Art nr: 1575

Nostalgiska

Gå till kundomdömen

Produktbeskrivning

öppna Stäng

Produktbeskrivning

Kolabönor retrogodis

Kolabönor

Godis från förr är något som man verkligen kan sakna. Lördagsgodis var en tradition som sträckte sig över hela Sverige och som liten längtade man hela veckan lång på att lördagen skulle komma då man fick smaka på sina favoritgodisar.

Kolabönan kommer tillbaka

Allt har sin tid och även godis måste uppdateras för att hänga med i utvecklingen. Därför försvann en hel del godissorter med tiden. Kolabönor är en av de godissorter som var älskad av många och som nu åter finns att köpa. Kanske åt du dessa kolabönor hos morföräldrarna när du var liten eller så var det kolabönor du la hela lördagspengen på. Ta del av de här klassiska kolabönorna som smakar kola men är formade till små bönor. De passar lika bra till lördagsfilmen som till kaffet för den som vill ha lite extra sötma.

Kolabönorna kommer i den här klassiska kartongen som skapar nostalgiska känslor till barndomen. För den som inte gillar kolabönor är det en perfekt present att ge bort till en far- eller morförälder som antagligen åt dessa när de var små. Njut av den nostalgiska känslan kolabönorna ger och varför inte ha den klassiska förpackningen som en retroprydnad efter att kolabönorna tagit slut. Det är även högst troligt att dina egna barn kommer älska de här kolasmakande bönorna. Se till att dina barn och andra bekanta får ta del av de här klassiska kolabönorna genom att enkelt klicka hem ett paket av nostalgi. Ha en familjekväll där ni berättar gamla minnen och bjuder på tillbakablickar från förr medan ni mumsar i er klassiskt godis i form av kolabönor och annat smått och gott.

 

 Ingredienser: Socker, glukossirap, kondenserad mjölk, vatten, vegetabiliskt fett (certifierad palmolja), salt, färgämne, (E100, E120, E150), arom. Ytbehandlingsmedel, (E901, E903). Nettovikt 100g.


 

 

Produktinformation

  • SKU:

    1575

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Betyg: 4 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Jag tyckte Sidenkuddar var goda och påminde ganska bra med sidenkuddarna från min barndom. Skillnaden är väl att ytskalet är tjockare och det inte riktigt är lika mycket innanför skalet. Fast det kan ju vara så att jag minns fel också 😉.

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Goda

Andra köpte också