Sök

Julbonad stall

Betyg: 4.9 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1279
Handla denna produkt Julbonad stall
pris 79 kr/st
Tillgänglighet: Lagervara

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Julbonad - Stall

Härligt mysig gammeldags julbonad i kraftigt papper med motiv från ett gammalt stall med nordsvenskar, där tomtarna gör sig redo att fira sin julafton. Gröt och juleljus år såklart givna inslag, liksom tomtefamiljen, och i bakgrunden skymtar korna i sina bås. Såklart finns också stallkatten på plats. Detta är en underbar och mycket stämningsfull julbonad, gjord i kraftigt papper. Detta motiv föreställer tomtefar som kommer hem till tomtefamiljen med ett stort fat med härlig och god julgröt. I stallet njuter även hästarna och korna av julen. Denna ljuvligt nostalgiska julbild ger dig den riktiga känslan av jul. Med en julbonad på väggen dekorerar du vackert alla dina rum och du får en vacker och lite gammaldags känsla i ditt hem. Julbilden är omringad av en bredare grå kant som omringas av en smalare kant i julens röda färg.

 

Julbonadens storlek är 81 cm lång och 42 cm hög.

 

Bonadens motiv

På den här härliga, lite nostalgiska julbonad, ses tomtefar strax påbörja ätandet av den goda julgröten tillsammans med sin lilla tomtefamilj. Den varma goda julgröten äter tomtarna i sitt vackra och varma stall tillsammans med både hästarna och korna. Tomtemor håller precis på att duka julbordet i stallet och hon väntar att hela familjen skall vara samlad kring bordet. Även hästarna och korna får vara delaktiga i denna julmiddag. En lykta hänger i taket och ljusen är tända på bordet och det råder en härligt stämningsfull anda. Tomtefamiljens söta katt hälsar tomtefar välkommen in till stallet.

 

Färgerna i denna julbonad är riktigt vackra och ljuset från lyktan skänker ett varmt guldgult sken över hästarna och det fint dukade bordet som julmåltiden snart skall spisas vid. Ute lyser månen i sin fulla prakt och dagen till ära har hela tomtefamiljen klätt upp sig, mor och son i grönt, och far och dotter i lila och blått. Gemensamt är deras härligt röda tomteluvor.

 

Dekorera med väggbonad

Med en vacker, färggrann och stämningsfull julbonad, får du enkelt fram den riktiga julstämningen inför jul. Dekorera hemmet med flera av dessa nostalgiska och synnerligen vackra bonader. En vacker och mysig julbonad blir även en perfekt julgåva åt någon kär vän som gillar att pynta upp under jultiden. Även alla mindre barn tycker om att titta på dessa bilder i långa stunder, eftersom det finns många fina spännande detaljer att upptäcka på bonaden som man kan diskutera kring tillsammans med en vuxen. En vacker julbonad passar också fint att sätta i barnbarnets julkalender eller ge som ”lilla jul”-present.

 

Förvaring

Den här underbart vackra och lite nostalgiska julbonad bör förvaras med varsamhet så att den inte går sönder. Eftersom julbonader används endast under vintern och speciellt under den mysiga jultiden, betyder det att den kommer att vara ihoprullad under nästan hela året. Ett bra och verkligen smart sätt att förvara bonaden är att rulla upp den på en tom hushållsrulle. Knyt fast ett fint julband kring rullen så den följande år enkelt hittar den rätta bonaden i skåpet.

 

Tips hur du kan sätta upp bonaden

Använd gärna något diskret fastsättningssätt för att få det snyggaste resultatet. Sätt en liten bit häftmassa bakom bonaden och häng upp den på en passlig plats i hemmet. Det går även bra att använda kartnålar eller häftstift. När julbonaden skall packas ner igen, kom ihåg att lösgöra den varsamt från väggen.

 

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Jul
  • SKU:

    1279

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 79 kr (2023-08-28)
0
0

Recensioner

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Julbonad stall är exakt som originalet vi har kvar sedan 1950-talet. Vi trodde att vår bonad hade blekts men färgerna är så gott som identiska.

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

god känsla

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Jättefin.

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Jättefin.

Andra köpte också

Liknande produkter