Sök

Julbonad sovande tomte med katt

Betyg: 4.9 Stjärnor (50 recensioner)
Art nr: 1281
Handla denna produkt Julbonad sovande tomte med katt
pris 79 kr/st
Tillgänglighet: Bara 3 kvar i lagerLeveranstid: 1-7 dagar

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Julbonad - Sovande tomte med katt

 

Härligt mysig gammaldags julbonad i kraftigt papper. Motivet föreställer en mätt tomte som sover i stallet i det mjuka höet tillsammans med sin kära vän, huskatten. Detta härligt juliga och klassiska motiv ger dig den äkta julkänslan som du alltid till jul börjar längta efter. Med denna julbonad på väggen i ditt julfina hem, har den verkligt nostalgiska julkänslan i sej och kommer att bli ett omtyckt julpynt i din julinredning.

 

Bonaden är 60 cm lång och 30 cm hög.

 

Bonadens motiv

Tomten på denna härliga stämningsfulla bonad har just ätit ett stort fat med julgröt och har blivit så trött att ha fallit i sömn i det varma höet uppe på loftet i stallet. Huskatten, som även fått smaka av gröten, har också den slumrat till och njuter av värmen. Tomten har sparkat av sig sina skor och hängt upp sina sköna röda vantar på en spik i väggen och ligger nu och drömmer i all sköns ro. Ute snöar det och snart skall tomten bege sig ut i natten.

 

Dekorera med väggbonad

Du kan dekorera med denna fina gemytliga julbild, var som helst i ditt hem. Bonaden passar fint i både matsal och kök, vardagsrum och sovrum. Både barn och vuxna som ser tomtebilden, kommer att gilla den och julstämningen den avger. Bonaden blir också den perfekta julklappen till någon god vän som gillar att pynta till jul med gammaldags julpynt. Julbonaden med tomten och katten blir ett vackert blickfång i den mysiga julstämningen.

 

Förvaring

Den här fina julbonaden i kraftigt papper bör förvaras på ett varligt sätt så att den håller i många år. Den här väggbonaden kommer du säkerligen att bara ha framme på vintern, framförallt under juletiden och det betyder att den kommer vara undanlagd under en stor del av året. Därför är det viktigt att den förvaras på rätt sätt så att den inte får fula veck. Då är det mycket bra att rulla upp bonaden i stället för att vika den. Lättast rullar du upp den på en tom hushållsrulle. Knyt sedan runt med ett snöre eller använd gummiband. På detta enkla sätt kan du använda den nästa år igen, utan att behöva leta efter en ny.

 

Tips hur du kan sätta upp bonaden

Lättast och smidigast hänger du upp din härliga stämningsfulla och nostalgiska bonad med att hjälp av häftstift eller en små nålar. Genom att använda en nål med rött huvud, kommer nålen knappt att synas då du sticker in den i ramen på bonaden. Om du kommer att använda vita häftstift kan du måla det vita stiftets huvud med en permanent penna och det blir på så sätt snyggt och lite mer diskret.

 

Om det är svårt att fästa någondera av dessa i väggen, går det bra att använda till exempel häftmassa. Om du väljer att fastsätta på detta sätt, tänk vid nedtagningen av väggbonaden på att vara extra försiktig, så att den inte går sönder.

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Jul
  • SKU:

    1281

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 79 kr (2023-05-07)
0
0

Recensioner

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Otroligt fin

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Dessa är så himla fina.

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Motsvarade förväntningarna, fina färger och bra kvalitet på papperet.

Andra köpte också