Sök

Julbelysning & Elljusstakar

Filtrera & sortera

Filter
  Visar 9 produkter

  produktlista

  Julbelysning & Elljusstakar i många modeller

  Första advent är för mig personligen starten på att julpynta. Då tänker jag på elljusstakar och julbelysning, och när jag tänker julbelysning, tänker jag något stämningsfullt. Kanske några klassiska elljusstakar i fönsten, och en julgran utomhus med en klassisk julgransbelysning. Medan andra som tänker julbelysning tänker sig ett Chewy case pyntande med ljusslingor som i filmen "Ett päron till farsa firar Jul".

   

  Hos oss på nostalgiska så har vi en lite kluven inställning. Chewy Chase jular är inte riktigt det vi förknippar med nostalgi och mormor, men samtidigt så är ju faktiskt filmen ett päron till farsa firar jul något vi sett varje år nu i många år, så det är ju en form av nostalgi det också för många, och vi tycker ju om att julpynta även utomhus, så därför har det smugit sig in lite Chewy Chase liknande julbelysning och ljusslingor här hos oss också. Hoppas ni inte misstycker

   

  När det är första advent så brukar många starta julfirandet och nedräkningen till julen genom att sätta upp sina elljusstakar och adventsstjärnor i fönstren.  

  Hos Nostalgiska hittar du Elljusstakar & Julbelysning som förhöjer ditt adventsfirande