• Enhetsfrakt 59 kr

  • Snabba leveranser

  • Säker betalning

Sök

Julbonad nu så kommer julen

Betyg: 4.8 stjärnor av 5 (39 recensioner)
Handla denna produkt Julbonad nu så kommer julen
pris 79 kr
Tillgänglighet: Slut i lager

Enhetsfrakt 59 kr

Snabba leveranser

Säker betalning

Art nr: 1280

Nostalgiska

Gå till kundomdömen

Produktbeskrivning

öppna Stäng

Produktbeskrivning

Julbonad - Nu så kommer julen

Bonaden är 72 cm lång och 35 cm hög.

 

Julbonad nu så kommer julen

En härlig julbonad med gammaldags känsla. På bonaden ses söta tomtar som dansar runt den gröna granen. På bonaden finns början på texten till en gammal julvisa som sjungs i Karl Bertil Johnssons julafton: "Nu så kommer julen, nu är julen här". Denna julbonad är härligt färgglad och full med fina små detaljer som hör julen till. Bonaden är gjord av kraftigt papper och måtten är 72 cm x 35 cm.

 

Motivet på bonaden

På denna härligt nostalgiska julbonad ses de glada förväntansfulla tomtarna förbereda sig för julaftonen. De har alla samlats i salen där det snart nalkas en hejdundrande julfest. Den ståtliga gröna julgranen står mitt på golvet och den är så vackert klädd med röda äpplen och levande ljus. Högst upp på grantoppen är den stora stjärnan placerad. Tomtarna är så glada att de redan börjat dansa lite kring granen samtidigt som några tomtar spelar de vackraste julsångerna med violin och dragspel. Vid spisen förbereder man julgröten som tomtarna älskar och i bakgrunden kan man skymta det redan dukade julmiddagsbordet. På golvet ligger katten och njuter på den långa vackra trasmattan. Katten njuter av värmen som kommer från den öppna spisen och spinner nöjt i den stämningsfulla kvällen. Snart skall tomtarna också få njuta av julen.

 

Tips när du hänger upp din väggbonad

När du hänger upp en julbonad i ditt hem, fylls hela hemmet av en verkligt underbar stämning. Dessa fina bonader älskas av alla, både barn och vuxna. På bilden finns det många härliga små detaljer att upptäcka och blir till en stor glädje under hela jultiden.

 

En vacker julbonad har man glädje av under många år och kan, om den förvaras rätt, bli upphängd även efter många år i barnbarnets hem. Julbonader är vackra att se på och med sina fina julmotiv får du definitivt julstämningen att infinna sig.

 

Häng upp pappersbonaden på ett så diskret sätt som möjligt. Använd dig av häftstift eller kartnålar i lämpliga färger. Bonaden kan även sättas fast på väggen med häftmassa. Tänk bara på att du tar ner bilden varsamt eftersom den lätt går sönder ifall du river ner den hårt.

 

Förvara din väggbonad på rätt sätt

Eftersom en julbonad används bara en kort tid på året är det bra att komma ihåg att förvara den på ett varsamt sätt, till exempel genom att rulla den upp på en rulle av något slag. Om du har flera olika bonader kan du märka dem genom att bilda olika färgers band kring rullen.

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Jul
  • SKU:

    1280

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Superfin! Passar bra i mitt kök

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Klassikt motiv som jag alltid velst ha - glad att äntligen kunna ha den i min ägo!

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Jag blev så glad över den julbonaden, speciellt texten tilltalade mig då jag älskar Karl-Bertil Jonsson och just den sången sjunger ju han. Det kommer bli fint hemma hos oss

Andra köpte också