Sök

Julbonad tomteverkstad

Betyg: 5.0 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1407
Handla denna produkt Julbonad tomteverkstad
pris 79 kr/st
Tillgänglighet: Lagervara

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Julbonad - Tomteverkstad

Härligt mysig gammeldags julbonad i kraftigt papper med tomtar som slår in paket i tomteverkstaden.  Ett riktigt klassiskt motiv 

Bonaden är 70 cm lång och 43 cm hög.

 

Julbonad tomteverkstad

En gemytlig julbonad med en underbar gammaldags känsla. På den här julbonaden kan du se tomtarna jobba i sin verkstad. Än är det mycket kvar innan alla julklappar är klara. Julbonaden är gjord av kraftigt papper och har en tunn vit kant som omringas av en utsmyckad grön samt en vacker röd kant. Bonadens storlek är 70 x 43 cm

 

Motivet på bonaden

I denna härliga julbild ses tomtarna vara i full fart med att få allt klart till julaftonen. Det är dagen före julafton och tomtarna har väldigt bråttom. Det är en kall vinterdag och fyra av tomtarna är inne i stugan och pysslar. En av tomtarna skriver namn på de inslagna julklapparna medan en annan lackar. Två tomtar lägger de färdiginslagna paketen i gråa stora säckar. Under bordet ligger flera färdiga julklappar som väntar på att snart få delas ut. Trots att det är kallt ute, håller tre andra tomtar på att fixa släden klar. Man kan se att tomtarna fryser om sina näsor men de passar ändå på att njuta av det kalla och krispiga vintervädret. De är klädda i röda, gråa och gröna tomtekläder och de sitter inomhus och jobbar med sina varma härliga yllesockor. Inne i stugan doftar det juligt av stearinljus och lack och tomtarna skall snart ha en liten paus i arbetet. Kanske de tar varsitt rött äpple från skålen som står på skåpet.

 

Utomhus ser vi några andra tomtar som är på väg in i den lilla stugan för att hjälpa till att slå in paketen. Det börjar närma sig julafton nu och de har fortfarande mycket kvar att göra. Sedan ska de fina paketen delas ut, och det är inte heller en helt lätt uppgift. Förhoppningsvis är några av paketen under bordet till dom själva.

 

Tips när du hänger upp din väggbonad

När du hänger upp en stämningsfull julbonad i ditt hem, fylls du av en underbar julkänsla. Julbonader älskas av både barn och vuxna. På den här bilden finns det många små detaljer att upptäcka och den kommer att bli till en stor glädje för hela familjen. Vackra bonader, som den här, kan du hänga upp i vilket rum i hemmet som helst. I köket eller matsalen eller i barnrummet, där den kan den hängas vid barnens sängar så de kan se på dem innan de somnar. Du kan sätta fast den härliga bonaden på väggen med till exempel nålar. Om din vägg är hård och du inte kan sätta fast nålar, kan du använda häftmassa. Tänk bara på att du tar ner bilden försiktigt då den enkelt går sönder om du tar ner den för snabbt.

Julbonaden är även lämplig som en julgåva till någon nära och kär vän eller som present till skol- eller dagisfröknarna när barnen inleder sitt jullov.

 

Förvara din väggbonad på rätt sätt

Rulla gärna upp pappersbonader som denna på en tom rulle så som en hushållspappersrulle. Då hålls bonaden snygg fast den förvaras i jullådan. Knyt ett vackert rött band runt rullen så vet du att det finns en julbonad i rullen.

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Jul
  • SKU:

    1407

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 79 kr (2023-11-11)
0
0

Recensioner

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Fantastisk bonad som värmer. Toppen kvalitet. Mycket nöjd

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Fin och bra kvalité

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Har inte sett röken av min beställning ännu.

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Den är trevlig och titta på

Andra köpte också

Liknande produkter