Sök

Nickel godis gammeldags

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1426
Handla denna produkt Nickel godis gammeldags
pris 29 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Nickel godis

 
Orginalet kom på 50 talet, och nu finns de alltså att köpa igen här hos oss på Nostalgiska!

Nickel godis

Vem vill inte ha en trevlig godisask i väskan? Att ta upp en härlig godisask ur väskan och bjuda en god vän eller att avnjuta en godisbit när du är lite trött eller bara sugen på något sött är vardagslyx. Om asken du har i väskan även påminner om härliga minnen från förr kommer du att bli ännu gladare när du ser asken och smakar på godisbitarna. Väljer du att bjuda en vän har ni något att prata om, nämligen era minnen av denna nostalgiska tablettask som ni eller era föräldrar har ätit sedan ni eller de var små.

Gammaldags blandning

Denna godisask från Nickel innehåller en gammaldags blandning. I asken finner du godisbitar som smakar lakrits, nickelkandis, bröstkaramell, polkagris samt marrimint. På samma sätt som att din farmor tyckte att detta godis var gott när hon var barn tycker hon säkerligen att det är gott än idag. Detta godis passar såväl äldre som yngre. Något du kan göra om du vill överraska någon av dina mor- eller farföräldrar till exempel är att ta med denna godisask när du kommer på besök. Om du har tur kommer du säkerligen att få höra en rolig historia som din far- eller morförälder har som handlar om just denna godisask.

Funnits sedan 50-talet

Trots att denna godistask funnits ända sedan 50-talet är smakerna på godiset lika gott idag som det var då. Tänk att en godisask kan stå sig så många år och fortfarande vara populär. När du tittar på stilen på asken kan du nästan se att den har funnits ett tag. Asken ger en stark känsla av att den är så där härligt gammaldags. Asken är beige och föreställer godiset som den innehåller samt en text som förklarar vilka smaker som inkluderas. Dessutom står texten ”gammaldags blandning” på asken.En ask innehåller 115 gram Nickel


Ingredienser: Socker, glukossirap, KORNmalt, aromer, koksalt, färgämnen (E100, E120, E150c, E153, E171), salt.

 

 

Produktinformation

  • SKU:

    1426

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också