Sök

Nickel fruktgodis

Betyg: 4.8 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1425
Handla denna produkt Nickel fruktgodis
pris 29 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Nickel fruktgodis

Nickel fruktgodis kommer i de mumsiga smakerna citron, ananas, mandarin, jordgubb och svartvinbär. 
Orginalet kom på 50 talet, och nu finns de alltså att köpa igen här hos oss på Nostalgiska!
 

Nickel fruktgodis

En härlig tablettask är alltid trevlig att ha i väskan så att du vet att det finns något gott att stoppa i munnen om du skulle bli sugen på något. Just denna tablettask innehåller godis med en känsla av nostalgi, det är en slags vän från förr. Om inte du känner igen denna tablettask från din barndom så finns det säkert någon mor- eller farförälder som känner igen tablettasken som har många härliga minnen från sin barndom som involverar just denna tablettask.

Det goda innehållet

I denna tablettask finner du mycket gott fruktgodis med smak av fem olika frukter. Tabletterna har smak av jordgubbe, mandarin, citron, ananas och svartvinbär. Att äta godis som smakar likadant kan snabbt bli tråkigt, denna tablettask innehåller en mycket bra blandning av godis i olika smaker som kompletterar varandra bra vilket i sin tur bidrar till att du kan äta flera godisbitar utan att tröttna på smaken.

En godisask med en historia

Denna godisask har funnits i flera år, närmare bestämt sedan 50-talet. Med andra ord har den avnjutits i generationer och har varit uppskattad av såväl yngre som äldre. Att avnjuta denna godisask tillsammans med någon förälder eller kanske en farförälder som har härliga minnen av godiset från sin barndom är att rekommendera. Tänk att äta dessa godisbitar samtidigt som du får höra en rolig berättelse från din farfars barndom om hur han brukade gå till affären och köpa denna godisask trots att han inte fick för sina föräldrar till exempel.

Detta fruktgodis ger en stark känsla av nostalgi, inte bara på grund av smakerna av godiset men även på grund av utseendet på godisasken. Asken skiftar i en blå färg, och på asken står smakerna som godiset innehåller: citron, ananas, mandarin, jordgubb och svarta vinbär.

 En ask innehåller 115 gram Nickel Frukt karameller.


Ingredienser: Socker, glukossirap, surhetsreglerande medel (citronsyra), aromer, färgämnen (E100, E120, E160a, E163, E131)

 

 

Produktinformation

  • SKU:

    1425

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också