Sök

Friska fläktar tablettask

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1421
Handla denna produkt Friska fläktar tablettask
pris 19 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Salt i sol tablettask

Klassisk saltlakritspastill, äkta nostalgi
 

Friska fläktar tablettask

Blir du ibland nyfiken på att smaka de där karamellerna som din mormor pratar så varmt om? Eller kanske åt du karamellerna som barn och kanske vill du uppleva smakerna på nytt? Friska fläktars tablettask är precis som den alltid har varit. Fruktpastillerna i alla dess färger i den klassiska tablettasken från Sockerbageriet är ett sätt att smaka på det gamla goda och drömma sig tillbaka till en svunnen tid.

 

Sockerbageriet

År 1904 startad Axel Holmberg, tillsammans med sin mamma Mathilda, Sockerbageriet och sedan dess har det producerats godis som har blivit riktiga klassiker i de svenska hemmen. Idag är det den fjärde generationen som driver företaget och de har blivit kungliga hovleverantörer. Men godiset är det samma. Man kan fortfarande hitta samma nostalgiska smaker som tar en tillbaka till när man var liten eller låter en prova ens mormors favorit karamell. Med ett stort utbud finns det nått för alla smaker.

 

En smak från förr

Att det var bättre förr har man hört många gånger. Oavsett om man är gammal nog för att ha upplevt de gamla goda tiderna eller är för ung och bara fått det återberättat har man velat ha en tidsmaskin för att åka tillbaka och testa hur det var, eller få uppleva det igen. Friska fläktars tablettask är kanske så nära en tidsmaskin man kan komma. De färgglada pillren med fruktsmak smakar likadant idag som de gjorde förr. Njut av en tablettask själv eller tillsammans med någon du tycker om och dröm dig tillbaka. Minns de svunna tiderna och berätta för ditt barnbarn hur du hade det som barn. Ta med dem till din barndom genom en smakupplevelse som väcker alla gamla minnen. Kanske blir din favorit även dina barnbarns favorit. Fruktpastillerna är en färgglad röra med karameller som ger en smakupplevelse om hur godis ska smaka.


 Ingredienser: Socker, vatten, invertsockersirap, glukossirap, majsstärkelse, arom (inkl. salmiak), lakrits, färgämne (E 153), ytbehandlingsmedel; vegetabiliskt fett (kokosolja).
 
Nettovikt 25g.Produktinformation

  • SKU:

    1421

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också