Sök

Salt i sol tablettask

Betyg: 5.0 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1420
Handla denna produkt Salt i sol tablettask
pris 17 kr/st
Tillgänglighet: Lagervara

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Salt i sol tablettask

Klassisk saltlakritspastill, äkta nostalgi
 

Salt i sol tablettask

Salt i Sol, när nostalgi kan upplevas av alla sinnen, passa då på att smaka dig tillbaka till en förgången tid! När ditt nostalgibehov helt enkelt inte tillfredsställs av att titta, känna, eller höra, måste det smakas. Så låt dig färdas tillbaka i tiden till en tid när godis helt enkelt var lite enklare. Låt smakerna från förr komma tillbaka, med Salt i Sol!

 

Nostalgi i ask

Salmiaksmaken här som många av oss minns den och för alldeles säker tillbaka kära minnen för de som åt dessa pastiller under tidigare årtionden. De som inte hade turen att smaka dessa som unga, vilket antagligen är alla födda efter tidigt 80-tal, har nu möjligheten att prova på godis som de aldrig smakat tidigare. Låt dina smaksinnen avgöra om det var lite bättre förr.

 

Man får nämligen passa på att njuta lite extra, speciellt om man inte upplevde dessa i sin barndom. Just av den enkla anledningen att godis var lite mer njutbart på den tiden. En sådan här ask kunde behöva delas av dig, dina syskon, och antagligen dina vänner. Då uppskattade man varenda tablett, och den otroligt goda smaken som den tillför. En ask Salt i Sol på en lördagseftermiddag kunde nämligen mycket väl vara det enda godiset man åt.

 

 

En ask för många tillfällen

 

Asken är verkligen perfekt för den som vill minnas en förgången tid, eller vill prova på hur godis smakade förr i tiden. Dessa kan bli ett perfekt tilltugg på retro-festen eller som gåva till någon som älskar presenter med nostalgiskt tema.

 

En fantastisk favorit är verkligen tillbaka, och vi hoppas att du njuter lika mycket denna gång som du gjorde sist. När det kommer till godis, är nostalgikänslan något helt unikt. Det finns få saker som kan föra en tillbaka i tiden, som just smak. Det går så fort, och minnena bara flödar tillbaka.


 Ingredienser: Socker, vatten, invertsockersirap, glukossirap, majsstärkelse, arom (inkl. salmiak), lakrits, färgämne (E 153), ytbehandlingsmedel; vegetabiliskt fett (kokosolja).
 
Nettovikt 25g.Produktinformation

  • SKU:

    1420

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 17 kr (2023-11-11)
0
0

Recensioner

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Väcker barndomsminnen. God lakrits.

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Gamla minnen, jättegoda!

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

alltid gott

Andra köpte också