Sök

Viol tablettask

Betyg: 4.6 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1423
Handla denna produkt Viol tablettask
pris 19 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Viol pastiller tablettask

Viol tablettask

Denna tablettask ger en känsla av nostalgi. Tablettasken innehåller goda pastiller med en smak av viol. Tablettaskarna har funnits i många år och avnjutits av flera generationer åren igenom. På samma sätt som att de var populära för när de först gavs ut är de lika populära och goda än idag. Dessa pastiller med smak av viol är lika goda för vuxna och för barn, har du en gång testat att äta dem kommer du att vilja prova dem igen.

Askens utseende

Inte nog med att dessa pastiller smakar fantastiskt gott, de kommer även i en mycket fin tablettask som definitivt förmedlar en slags känsla av nostalgi samt vintage. Asken är gul och lila samt vit. Motivet på asken föreställer en gul bakgrund med den lila texten ”Viol pastiller” samt en violblomma som är lila. Dessutom kan du på asken se en lila bakgrund längst upp med den vita texten ”Sockerbageriet”. Denna härliga tablettask innehåller 23 gram violtabletter så den är perfekt att ha i väskan när du blir sugen på något som gör dig nostalgisk eller att avnjuta till en härlig svartvit film.

Uppkomsten av viol pastiller

Just denna tablettask som innehåller pastiller med smak av viol har funnits i många år. Sockerbageriet som tillverkar dessa pastiller grundades redan 1904, alltså för mer än hundra år sedan. Företaget är familjeägt och det är nu den fjärde generationen som har hand om företaget.

Om du inte redan har provat dessa fantastiska viol tabletter har du säkert någon äldre släkting som har gjort det och som har härliga minnen från när de åt just dessa pastiller som de kan berätta om. Varför inte köpa en ask till dig och din mormor som ni kan avnjuta tillsammans när din mormor berättar om de minnen hon har av dessa pastiller?

 

En ask innehåller 23 gram violtabletter.

 


Ingredienser: Maltitol, stärkelse, äppelsyra, naturid. aromer, färgämne (E153).

 

 

Produktinformation

  • SKU:

    1423

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också