• Enhetsfrakt 59 kr

  • Snabba leveranser

  • Säker betalning

Sök

Väggbonad Komjölkning

Betyg: 5 stjärnor av 5 (3 recensioner)
Handla denna produkt Väggbonad Komjölkning
pris 79 kr
Tillgänglighet: Slut i lager

Enhetsfrakt 59 kr

Snabba leveranser

Säker betalning

Art nr: 1398

Nostalgiska

Gå till kundomdömen

Produktbeskrivning

öppna Stäng

Produktbeskrivning

Väggbonad sommarmotiv Komjölkning 

 

Den här bonaden kommer att ge dig en sommarkänsla med sitt motiv hämtat från den svenska landsbygden. Detaljerna är som hämtade från en idyll och om den inte får dig att minnas gamla dagar kommer den att få dig att önska att du kunde få uppleva det för första gången.

 

Bonadens motiv

 

Motivet på den här bonaden kommer ge dig en känsla av att du befinner dig i kohagen någon gång för ganska länge sen. I bakgrunden syns vidsträckta ängar och åkrar och långt borta i kohagen syns ladugården, som givetvis är målad i rött. Ett fåtal björkar skänker lite skugga under de varmaste sommardagarna och i mitten av bonaden finns det även en bäck med en liten bro för den som är törstig. Du kan nästan höra hur den porlar i den här stämningsfulla bonaden som tar dig tillbaka till svunna tider. Längst fram ser du en ung kvinna som bär på ett fullt spann med mjölk tillsammans med sin trogna vallhund. Antagligen är hon på väg till hemmet där det behövs till frukosten och kanske även till att göra ost? Bland alla kor sitter en kvinna som är i färd med att mjölka samtidigt som klappar kon för att hålla den lugn och förhindra att den sparkar ut mjölken ur det galvaniserade spannet. Runt det vackra motivet finns en ram som ser ut att vara gjord av tunna björkar, med sitt kännetecknande svarta och vita mönster. Det bidrar ytterligare till att bonaden får en rustik känsla.

 

Bonaden är 70,5 x 43 cm.

 

Tips för upphängningen av bonaden

 

När du ska hänga upp din vackra bonad finns det flera olika sätt som fungerar mer eller mindre bra. Knappnålar är det allra enklaste om inte dina väggar är för hårda och de syns inte heller särskilt mycket. Du kan även använda dig av häftmassa, men det har tyvärr en egenskap av att lämna efter sig fettfläckar, vilket är en nackdel om du beslutar dig för att flytta på bonaden. Det allra bästa i de flesta fallen är att använda sig av häftstift för de går även att sätta i hårdare väggar om du använder dig av en hammare. De finns att köpa i flera olika färger, men det bästa tipset för den här bonaden är att du väljer vanliga, vita häftstift och sedan målar med en svart, permanent penna på dem för att de ska se ut som en naturlig del av ramen.

 

Förvara din väggbonad

 

Det är mycket möjligt att du kommer vilja ha uppe din vackra bonad året runt, men när det närmar sig advent kanske du i stället vill sätta upp någon av våra andra granna bonader. Även om det bara är kring jul du vill byta till en bonad med exempelvis tomtar på, behöver du ändå förvara din bonad på rätt sätt för att den ska vara lika vacker när du har dansat ut julen och vill sätta upp den igen. För att inte få några veck på den bör du rulla upp den på ett cylinderformat föremål. Om du inte har något tillgängligt gör du enkelt ett själv genom att till exempel tejpa ihop två tomma hushållspappersrullar. Sätt sedan bara ett gummiband runt bonaden så håller den sig fin tills du behöver en känsla av sommar nästa gång.

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Sommar
  • SKU:

    1398

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Underbar! En njutning av skåda, och jag är tacksam att dessa gamla bonader alltjämt har ett liv i vår moderna, hektiska och inte särskilt behagliga värld.

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Andra köpte också