Sök

Handduk Åttebladrose Röd

Art nr: 1484
Handla denna produkt Handduk Åttebladrose Röd
pris 199 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Handduk Åttebladrose 

Handduk Åttebladrose Röd

Vem älskar inte mönstret av Åttebladrose? Det är en riktigt härlig, traditionell klassiker som aldrig verkar gå ur stil. Trots att detta gamla norska mönster kom till liv redan omkring 1850 så är det fortfarande en riktig tiopoängare.

Med denna handduk kommer du utan tvekan få många nostalgiska besökare som beundrar denna röda skönhet! Det är inte bara en trevlig detalj utan den bidrar även med stil och färg i vardagen!

Handdukens motiv

Motivet är som sagt Åttebladrose. Det är en underbar blandning av lekfullhet och stilsäkerhet på denna handduk. Den röda färgen på denna handduk är både unik och härlig att titta på. Det är en perfekt detalj för julen i och med den tydliga färgen, men givetvis fungerar den att använda året om!

Att använda sig utav denna Åttebladrose handduk

När det kommer till dessa handdukar är det fullt försåtligt om man inte vill förstöra dem med smutsiga händer. Självklart är det huvudsakliga användningsområdet med denna handduk att ha det som just det - en handduk. Men det bör inte stoppa dig för att leka runt lite!

Förutom att använda det som en lyxig handduk är denna även perfekt att använda som bords-dekoration inför en fin middag! Ett enkelt knep för att göra bordet lite tjusigare är att vika ihop handduken och ha den antingen i vinglaset innan drickan hälls upp - eller bara under besticken. Det finns inga inkorrekta sätt att använda sig utav denna handduk utan låt kreativiteten flöda!

Storlek och material

Materialet är i så kallad halvlinne. Det är 45 % lin och 55 % bomull. Måttet på handduken är 50x70 cm och man köper den per styck.

 

 

 

Mönster - Åttebladrose, gammalt norskt mönster från omkring 1850.

 

Material bomull 55 % , lin 45 % - så kallad halvlinne

 

Mått 50 x 70 cm

 

Produktinformation

  • SKU:

    1484

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter