Sök

Handduk Åttebladrose

Art nr: 1483
Handla denna produkt Handduk Åttebladrose
pris 199 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Handduk Åttebladrose 

Hoppa in i tidsmaskinen och välkommen tillbaka till mitten av 1800-talet. Den här handduken med Åttebladrose-mönster är utan någon som helst tvekan den perfekta detaljen för dig som tyckte att inredningen i hemmen var lite finare förr i tiden. Nu kan du få ditt hem lika vackert som det var då med hjälp av denna handduk!

 

Här har du inte bara fantastiskt vacker handduk som ser väldigt trevlig ut, utan det är också en handduk av väldigt god kvalité med en känsla av lyx. Det är en riktig klassiker som aldrig verkar dö ut. Inte för att vi klagar - det är få saker som är så fint som en riktig snygg Åttebladrose handduk!

 

Handdukens motiv

Motivet på den här handduken kommer garanterat få dig att bli nostalgisk. Åttebladrose är ett gammalt norskt mönster ifrån 1850-talet. Det är en vit bakgrund med en mycket vacker gråskala av detaljer. Motivet är stilrent samtidigt som det har en tydlig anknytning till förr. Det passar i alla hem och till alla sorters människor då det är omöjligt att inte älska den!

Motivet på denna handduk känner du säkert igen. Det är en riktig klassiker som man kunde hitta i de allra flesta hemmen på 1800- och 1900-talet.

 

Att använda sig utav denna Åttebladrose-handduk

Det finns inga rätt och fel när det gäller denna fina handduk! Du kan använda den som en kökshandduk för att torka av dina finaste vinglas, som en vanlig toaletthandduk eller varför inte vara kreativ och använda den som dekoration till middags-dukningen?

 

Storlek och material

Denna fantastiskt härliga handduk är gjord av fina material. 55 % bomull, 45 % lin. Det är en så kallad halvlinne-handduk helt enkelt! Storleken på denna tjusiga handduk är 50x70 cm.  

 

Mönster - Åttebladrose, gammalt norskt mönster från omkring 1850.

 

Material bomull 55 % , lin 45 % - så kallad halvlinne

 

Mått 50 x 70 cm

 

Produktinformation

  • SKU:

    1483

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter