Sök

Diskhandduk Torpet

Art nr: 1515
Handla denna produkt Diskhandduk Torpet
pris 199 kr/st
Tillgänglighet: Lagervara

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Diskhandduk Torpet

Nostalgi är ett ord som alla kan knyta an till. Den personliga meningen bakom ordet varierar självfallet från person till person och beror på varje individs uppväxt, dess familj och dess gamla minnen. Klassiska höganäskrus och soppskålar likt den Emil i Lönneberga fastnade i, liksom pelargoner och andra saker från en svunnen tid påminner oss om gamla tider och somrar på torpet. 

Designern bakom motivet

Designern som står bakom denna diskhandduk är Veronica Seipel. En designer som verkligen har en stor passion för skapandet av mönster. Hon brukar finna sin inspiration till sin konst i allt från resor runt om i landet, från naturen och havet eller via möten med andra människor. Hon vill kort och gott sprida glädje via mönster och färg i hemmets alla små hörn.

Tvättråd

Handduken är av 100 % ekologisk bomull och har certifieringen GOTS, Global Organic Textile Standard. Ekologisk bomull odlas helt och hållet utan användning av konstgödsel, avlövningsmedel och kemiska bekämpningsmedel. Förutom detta måste även platsen där bomullsodlingen kommer ifrån varieras med odling av andra så kallade grödor. Detta för att marken ska må så bra som möjligt. Handduken bör tvättas i maskin på 60 grader utan sköljmedel. Tvätta den gärna separat första gången. Efter tvätt gäller vanlig torkning, ej torktumling.

 

 

Certifikat: GOTS
Designer: Veronika Seipel
Material: 100% Ekologisk bomull
Storlek: 48X70 CM

Produktinformation

  • SKU:

    1515

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 199 kr (2024-02-02)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter