Produktbeskrivning
Valrhona Chokladpraliner Jul
Pralinask med 6 st praliner från Valrhona: Ganache Grand Cru Manjari, Carré praliné Ivoire, Crumble Framboise, Tiramisù, Tryffel Dulcey Praliné, Granité Cassis Groseill.
Förvaras torrt, mörkt och svalt.
Ingredienser:
Ganache Grand Cru Manjari: Kakaobönor, socker, vatten, glukossirap, kakaosmör, kondenserad MJÖLK, koncentrerat SMÖR, invertsocker, HASSELNÖTTER, stabiliseringsmedel: D-sorbitol, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, naturligt vaniljextrakt. Carré praliné Ivoire: Socker, kakaosmör, MANDEL, HELMJÖLKSPULVER, kakaobönor, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, koncentrerat SMÖR, naturligt vaniljextrakt. Crumble Framboise: Socker, kakaosmör, hallonpuré 12,5% (hallon, socker), bitar av wafers (VETEMJÖL, socker, raffinerad vegetabilisk olja (baserad på kokosnötsolja, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, salt, färgämne: E150a), HELMJÖLKSPULVER, HASSELNÖTTER, koncentrerat SMÖR, glukossirap, kakaobönor, hallon 2,5 %, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, naturligt vaniljextrakt. Tiramisu: Socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, koncentrerat SMÖR, glukossirap, vatten, invertsocker, stabiliseringsmedel: D-sorbitol, kakaobönor, naturligt vaniljextrakt, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, aromer, kakaopulver, glaseringsmedel: shellak. Tryffel Dulcey praline: Socker, MANDEL, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, VASSLE, SMÖR, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, naturligt vaniljextrakt. Granite Cassis Groseill: Socker, kakaobönor, kakaosmör, glukossirap, bitar av kristalliserade violblad 5,5% (socker, naturliga blommor, acaciagummi, violarom, färgämne: E120, E132), svartvinbärspure 5% (svartvinbärspulp Burgundy, socker), rödavinbärspure 5% (rödavinbärspulp, socker), stabiliseringsmedel: Dsorbitol, koncentrerat SMÖR, HELMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, violarom, naturligt vaniljextrakt. Kan innehålla spår av ägg, gluten och jordnötter.