Sök

Diskhandduk Egg collection 35x50

Art nr: 7779
Handla denna produkt Diskhandduk Egg collection 35x50
pris 199 kr/st
Tillgänglighet: Bara 3 kvar i lager

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Diskhandduk Egg Collection

 

Eleganta Ekelund

Det företag som innehar titeln som Sveriges äldsta linneväveri är Ekelunds. De tillverkar alla sina produkter i sin egen fabrik som fortfarande finns i ägarnas hemtrakter, Horred. Denna lilla by ligger ute i skogarna, cirka 30 minuter sydost om Göteborg, som tack vare Ekelunds verksamhet fått en betydelsefull plats på Sverigekartan. Tanken bakom alla deras unika och vackra print är i grund och botten att skapa vackra och älskade hem och att de ska skapa en känsla av hemlängtan. Print som är skyddade av ett internationellt designskydd vid namn ACID. Tack vare detta skydd kan vi garantera dig att du inte kommer att finna detta lantliga och mysiga print någon annanstans.

 

 

Material och tvättråd

Diskhanddukens mått är 35x50 cm och består av 100 % ekologisk bomull och är GOTS certifierad, Global Organic Textile Standard. Ekologisk bomull odlas helt och hållet utan användning av konstgödsel, avlövningsmedel och kemiska bekämpningsmedel. Förutom detta måste även platsen där bomullsodlingen kommer ifrån varieras med odling av andra så kallade grödor. Detta för att marken ska må så bra som möjligt.

 

Handduken bör tvättas i maskin på 60 grader utan sköljmedel. Tvätta den gärna separat första gången. Efter tvätt gäller vanlig hängtorkning, ej torktumling.

 

Certifikat: GOTS
Designer:  
Material: 100% Ekologisk bomull
Storlek: 35x50 CM

Produktinformation

  • SKU:

    7779

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 199 kr (2023-08-28)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter