Sök

Julbonad Jenny Nyström flicka

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1282
Handla denna produkt Julbonad Jenny Nyström flicka
pris 79 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Julbonad - Jenny Nyström flicka

En underbart klassisk och mycket stämningsfull julbonad i kraftigt papper. Motivet föreställer en liten flicka som är målad av Jenny Nyström. Julflickan kommer hem med ett stort julpaket i famnen. Ute snöar det och det är inte många dagar kvar till jul. Den här härliga och mycket nostalgiska julbild ger dig den riktiga känslan av jul. Barndomsminnen dyker upp och det är nästan så du kan känna kylan av snön som drar in i hallen när hon öppnar dörren. Med en nostalgisk julbonad som denna på din egen vägg, kan du dekorera alla dina rum vackert och du får en mysig och härligt gammaldags känsla i ditt stämningsfulla hem. Julbonaden är omringad av en mycket tunn grå kant som omringas av en bredare kant i julens röda färg.

 

Bonaden Jenny Nyströms flicka har storleken 69 cm x 41 cm.

 

Bonadens motiv

På denna gammaldags och vackra julbonad, ses Jenny Nyströms utomordentligt stämningsfulla målning av en söt ljushårig och glad julflicka. Flickan har precis kommit hem efter att nyss ha varit ute och fått ett stort och spännande paket som hon skall lägga under julgranen. Kanske har hon vunnit det på ett av de stora lotterierna på marknaden, kanske har hon fått paketet från lärarna på skolan. Ute snöar det riktigt ordentligt och det är bra att flickan är klädd i varma röda kläder: röd hatt, röda kappa, röda damasker och röda varma vantar och man kan verkligen gissa vilken färg som är flickans favorit. Julklappen hon bär på är stor och tung och är mycket vackert inslaget i vitt papper med snöret fast lackat. På julklappen står det med stora gula bokstäver ”God Jul” och fina sigill pryder paketet. Flickan är glad och mycket förväntansfull.

 

Dekorera med en julbonad

Med en stämningsfull, vacker och nostalgisk julbonad, trollar du enkelt fram den underbara julstämningen. Med julbonader kan du dekorera alla rum i hemmet. En vacker och traditionell julbonad blir också den perfekta julgåvan till dina fina vänner som tycker om att pynta till jul. Även släktens barn gillar att titta på julbilder. Har du flera vackra julbonader i hemmet kommer barnen att ha mycket fint att titta på under hela jultiden.

 

Förvaring

Denna stämningsfulla och fina bild av Jenny Nyströms flicka, bör förvaras med varsamhet så att den inte går sönder. Då julbonader är i användning endast en mycket kort tid av året, betyder det att den ligger nerpackad i en låda resten av året. Håll bonaden rullad på en tom hushållsrulle tills det igen är dags att ta fram dem, detta förhindrar veck på bonaden.

 

Tips hur du kan sätta upp bonaden

Du sätter enkelt fast din stämningsfulla julbonad på väggen, när du använder häftmassa, små nålar eller häftstift. Eftersom häftmassa brukar ha en tendens att fastna hårt i papper, uppmanar vi att man lösgör bilden väldigt varsamt så inte bakskiktet på bonaden går sönder.

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Jul
  • SKU:

    1282

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter