Sök

Film

Filtrera & sortera

Filter
    Visar 9 produkter

    Klassiska gamla svenska filmer

    Vad kan vara mer nostalgiskt än gammal svensk film? Jag minns när jag var liten, hur jag satt på golvet hemma hos mormor framför den svartvita tvn på söndagarna och tittade på matinéfilm tillsammans med henne. Ofta hade jag fått en påse med några dixikola, eller en glass.  Jag tyckte alltid att alla pratade så lustigt och såg så konstiga ut, men jag tyckte mycket om filmerna ändå. Kanske var det för att det inte gick så mycket på tv att titta på. Det fanns ju bara två kanaler. Ännu tidigare fanns det bara en, men det minns inte jag tyvärr, jag var för ung då. Men mormor hon mindes det, hon mindes till och med när det inte fanns tv. När mormor berättade det tyckte jag att hon var urgammal...