Sök

Julbonad Julen klappar på

Betyg: 5.0 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1606
Handla denna produkt Julbonad Julen klappar på
pris 79 kr/st
Tillgänglighet: Lagervara

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Julbonad - Julen klappar på 

Bonadens storlek är 75 x 34 cm

 

Motivet på bonaden

Denna vackra och stämningsfulla julbonad har ett vacekrt motiv med en mamma och hennes barn som tittar ut över det snöiga landskapet där en tomte klappar på fönstret

Färgerna i denna bonad verkligen lyser upp rummet och hela bonaden påminner om en gammaldags jul

 

Tips när du hänger upp din väggbonad

När du hänger upp denna stämningsfulla julbonad i hemmet, fylls hela du av en underbar julkänsla. Traditionella julbonader älskas och motivet på den här bilden kommer att vara uppskattad. På bilden finns det många små detaljer att upptäcka och den kommer att bli till en stor glädje för hela familjen. Häng upp olika stämningsfulla bilder i hela hemmet och gör att det blir julkänsla i varenda rum. Barn brukar ofta gilla julbilder och även den här kommer att bli en favorit i jultiderna.

 

Häng den på ett synligt ställe så att det blir fina pratstunder kring den. Den här julbonaden, passar bra som ett vackert julminne till någon nära och kär vän. Sätt denna nostalgiska och vackra julbonad fast på din vägg med hjälp av häftmassa eller någon form av nålar. Använd ogärna tejp eftersom tejp är svårt att ta bort då det suttit på en tid och i och med det kan bonaden gå sönder.

 

Förvara din väggbonad på rätt sätt

Oftast hänger en julbonad som denna inte framme under hela året. Då är det bra att förvara den på ett varsamt sätt. Det bästa sättet att garantera att bonaden håller sig snygg och fin och inte går sönder, är att rulla bonaden och sätta in den in i en papperskon eller genom att rulla upp den kring en tom hushållsrulle. På detta sätt kommer du att ha glädje av julbonaden många jular framåt.

Produktinformation

  • SKU:

    1606

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 79 kr (2023-09-04)
0
0

Recensioner

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Fin och väl paketerad.

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Så fin julbord riktig trevlig jul

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Bra

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Superfin!

Andra köpte också

Liknande produkter