• Enhetsfrakt 59 kr

  • Snabba leveranser

  • Säker betalning

Sök

Julbonad tomtar tittar på stjärna

Betyg: 5 stjärnor av 5 (42 recensioner)
Handla denna produkt Julbonad tomtar tittar på stjärna
pris 79 kr
Tillgänglighet: Lagervara

Enhetsfrakt 59 kr

Snabba leveranser

Säker betalning

Art nr: 1405

Nostalgiska

Gå till kundomdömen

Produktbeskrivning

öppna Stäng

Produktbeskrivning

Julbonad - Tomtar tittar på julens stjärna

Härligt mysig gammeldags julbonad i kraftigt papper med  två tomtar som tittar på julens stjärna på himlen.  Ett riktigt klassiskt motiv 

Bonaden är 70 cm lång och 43 cm hög.

 

Julebonad tomtar tittar på stjärna

Denna bonad för minnet tillbaka till en nostalgisk jul. Med associationer till barndomen låter denna bonad sig klä din vägg i juletider. Med denna julebonad med ett motiv av tomtar på vandring i kylan kan du enkelt skapa en julstämning som ger en känsla av en trygg jul i barndomens tecken.

Bonadens motiv


Bonaden föreställer två tomtar som blickar upp mot en starkt lysande stjärna på natthimlen. Skogsområdet runtomkring är snötäckt och ger associationer till en kall vinternatt. De två tomtarna rör sig längst en stig men har för tillfället stannat för att blicka upp mot den vackra och starkt lysande stjärnan. Den ena tomen dras på en grön släde av den andra tomten. På släden ligger även en säck. I slutet av stigen skymtar ett inbjudande hus fullt av värme, vilket ger en vacker kontrast mot den annars kalla omgivningen. Även om miljön är kylig ger den en varm och trygg känsla.

Denna klassiska julebonad är skapad av behagliga färger med inslag av bland annat en julig röd färg och en blå kall färg som kännetecknar en kall vinternatt. Låt ögonen vila på denna bonad samtidigt som du fylls av en härlig och trygg känsla av en nostalgisk jul. Denna juliga bonad har en längd av 70 cm och en höjd av 43 cm. Bonaden är gjord på kraftigt papper av grövre sort.

 

Ett traditionellt sätt att hitta julekänslan


Julen är en högtid som ofta uppskattas allra mest av de små. Som vuxen har man därför ofta kvar ett starkt minne av julen så som den var när man var ett barn. Med denna julebonad kan man låta tankarna fara tillbaka till ett klassiskt julkort som skickades när man var liten. Eller påminner kanske julebonaden dig om en julafton som firades hemma hos din mor- eller farföräldrar för många år sedan? Detta klassiska julmotiv ger ofta en varm känsla av en nostalgisk jul. Även julebonader är ett enkelt och traditionellt sätt att skapa den där varma känsla av en klassisk julafton som vi uppskattade så mycket då vi var små.

 

Dekorera med väggbonad


En väggbonad är enkel att inreda med och passar därför perfekt under speciella högtider såsom under juletid. Julebonader har under en lång tid tillbaka varit ett sätt att få till den rätta julstämningen. De är enkla att ta ner när julen är över. De är även enkla att förvara fram till nästa jul eftersom de varken är tunga eller tar stor plats. Men en väggbonad under juletid kan du enkelt få en stämningsfull jul. Julebonaden kan enkelt hängas upp på en vägg i valfritt rum. Vilket rum du väljer att förgylla med denna julebonad kan visare variera från jul till jul. Att som krävs är några nålar eller häftstift. Julebonaden kan dock även ramas in om så föredras. Ofta framhävs dock väggbonader bra och vackert i all sin enkelhet med några nålar eller häftstift.

 

 

 

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Jul
  • SKU:

    1405

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Betyg: 4 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Jättefina julbilder av Jenny Nyström Det är roligt att de finns kvar. Såg sådana när man var barn.

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Fin, ser riktigt gammaldags ut.

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

... en vacker bonad med en tomte som pekar mot stjärnan i skyn . Fint med just dem bibliska bilden.

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Såååå mycket barndoms minnen väcks när man tittar på den. Mycket bra kvalitet

Andra köpte också