• Enhetsfrakt 59 kr

  • Snabba leveranser

  • Säker betalning

Sök

Köpenhamn Lerkruka & fat - Oglaserad Grå 18 cm (18 cm)

Betyg: 0 stjärnor av 5
Handla denna produkt Köpenhamn Lerkruka & fat - Oglaserad Grå 18 cm
pris 239 kr
Tillgänglighet: Lagervara

Enhetsfrakt 59 kr

Snabba leveranser

Säker betalning

Art nr: 5863

Nostalgiska

Gå till kundomdömen

Produktbeskrivning

öppna Stäng

Produktbeskrivning

Lerkruka & fat Köpenhamn - från Bergs potter

Här är en riktigt traditionell kruka från Bergs Potter. Den första krukan av Köpenhamnsmodellen tillverkades på Fredensborg Slott 1860.

Varje kruka är handgjord på det gamla traditionella sättet. Det gör att varje kruka är unik och att det kan skilja sig lite mellan olika krukor.

Leran som används vid tillverkningen är av högsta kvalité och kommer från italien där man gör krukor på samma traditionella sätt som man alltid gjort. I och med att leran är av högsta kvalité, så låter den växternas rötter andas samtidigt som den behåller fukten i jorden. Den ger alltså de bästa förutsättningarna för att dina växter ska trivas och må bra. 

Det går bra att plantera direkt i krukan eftersom den har dräneringshål i botten och ett fat som samlar upp överblivet vatten.

Obs! De oglaserade krukorna har ett poröst ytterskikt och kommer med tiden att få en vacker patinerad yta med färgskiftningar. Detta beror på att ämnen i jorden, vatten och även själva växten filtreras genom krukan. 

Kom ihåg att skydda känsliga ytor från kondensen som kan förkomma på undersidan av krukorna på de oglaserade varianterna.

 

Produktinformation

  • SKU:

    5863

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också