Sök

Löpare Hönsfamilj 35 x 80cm

Art nr: 7765
Handla denna produkt Löpare Hönsfamilj 35 x 80cm
pris 449 kr/st
Tillgänglighet: Bara 3 kvar i lager

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Löpare Hönsfamilj

Denna vackra löpare kommer att bli din favorit under påsken. Löparen har storleken 35x210 cm. Den är gjord av 100 % ekologisk bomull som är slittålig och i hög kvalité.

Motivet på löparen

Detta vackra mönster passar fint till både vardagsdukningar som till högtidliga fester. Denna vackra bordduk lämpar sig som duk på ett stort matbord där den ligger placerad ovanpå en vit duk, eller som helt ensam på bordet, skänken eller vart man nu önskar placera den 

Skötselråd

Maskintvätt 60°C. Tvätta bordslöparen med liknande kulörer med eller utan sköljmedel. Bordslöpare från Ekelund ska ej torktumlas. Skaka ut löparen ordentligt efter tvätt och häng upp den för torkning. För bästa resultat, stryk gärna bordslöparen lätt fuktig i längdriktning. Om du önskar extra bra resultat, forma löparen direkt efter att du har skakat ut den.

Förvaring

För att din vackra och stämningsfulla löpare skall må bra under hela förvaringstiden, tills du igen tar fram den för användning, bör du ha strukit den efter den sista tvätten. Rulla gärna upp löparen på en rulle av något slag där den håller sig slät och fin en lång tid.  

 

Mått: 35 x 120 cm 

Produktinformation

  • SKU:

    7765

Relaterade kategorier

Prishistorik

Lägsta pris senaste 30 dagarna är 449 kr (2024-02-02)
0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Liknande produkter