Sök

Löpare Vårkrans 35 x 120 cm

Art nr: 7760
Handla denna produkt Löpare Vårkrans 35 x 120 cm
pris 449 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Löpare Vårkrans

Denna vackra löpare kommer att bli din favorit under hela våren. Löparen har storleken 35x210 cm och avger ett klassiskt och lite gammaldags intryck. Den är gjord av 100 % ekologisk bomull som är slittålig och i hög kvalité.

Motivet på löparen

Detta vackra blomstermönster passar fint till både vardagsdukningar som till högtidliga fester. Helt perfekt till pingst, och alla vårliga högtider.
Denna vackra bordduk lämpar sig som duk på ett stort matbord där den ligger placerad ovanpå en vit duk, eller som helt ensam på bordet, skänken eller vart man nu önskar placera den 

Skötselråd

Maskintvätt 60°C. Tvätta bordslöparen med liknande kulörer med eller utan sköljmedel. Bordslöpare från Ekelund ska ej torktumlas. Skaka ut löparen ordentligt efter tvätt och häng upp den för torkning. För bästa resultat, stryk gärna bordslöparen lätt fuktig i längdriktning. Om du önskar extra bra resultat, forma löparen direkt efter att du har skakat ut den.

Förvaring

För att din vackra och stämningsfulla löpare skall må bra under hela förvaringstiden, tills du igen tar fram den för användning, bör du ha strukit den efter den sista tvätten. Rulla gärna upp löparen på en rulle av något slag där den håller sig slät och fin en lång tid.  

 

Mått: 35 x 120 cm 

Produktinformation

  • SKU:

    7760

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Liknande produkter