Sök

Påskpynt Pappersrad kyckling på ägg

Betyg: 4.8 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1309
Handla denna produkt Påskpynt Pappersrad kyckling på ägg
pris 69 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskpynt pappersrad kyckling på ägg

Ett  mycket vackert påskpynt i form av en pappersrad. Motivet består av två små kycklingar en i varm gul färg i olika nyanser, den ena kycklingen står på ett ägg i naturtrogna färger och den andra kycklingen står bredvid ett ägg. Bakom kycklingarna ligger ytterligare ett ägg och alla tre äggen ligger på en mjuk bädd av hö. Mellan äggen ligger en vacker påskblomma med grön stjälk och kronblad i en vacker orange ton. Alla figurer på motivet har väldigt nyanserade färger som gör att motivet känns väldigt naturtroget och levande. Pappersraden ger en stämningsfull känsla av vår och påsk och den kommer att ge ditt hem om ombonad känsla vid påsk under många år framöver. 

Motivet ger en känsla av gammeldags, klassiskt svenskt påskpynt som kan gå i arv från generation till generation. Pappersraden är tillverkad av kraftigt papper.

Storlek 10,5 x 85 cm

 

Dekorera med en pappersrad

Pappersraden är tillverkad i kraftigt papper och står, tack vare sin veckade konstruktion stadigt var du än väljer att placera den. På grund av eller kanske snarare tack vare sin storlek passar denna dekoration att ha på en central plats i hemmet, kanske på en skänk i hallen eller mitt på köksbordet under påsklunchen. Du och din egen fantasi sätter begränsningarna för hur du vill använda den, och tack vare den låga vikten är den väldigt lätt att flytta runt efter behov och går till och med även att fästa på väggen eller att hänga upp.

Du väljer själv om du vill ha denna vackra pappersrad med dessa granna kycklingar helt för sig själv eller om du vill dekorera den tillsammans med annat pynt. Kanske vill du placera barnen eller barnbarnens tillverkade kycklingar bredvid den för att förstärka den genuina påskkänslan som den inger.

 

Förvara pappersraden på bästa sätt

Eftersom pappersraden är tillverkar av kraftigt papper så kan den ramla i golvet hur många gånger som helst utan att den tar skada av det, men däremot måste du vara försiktig så att den inte viks på andra ställen än där den redan är vikt och så att den inte blir kantstött eller blöt. Eftersom pappersraden har en sicksack konstruktion så tar den väldigt liten plats vid förvaring, du viker helt enkelt ihop den och förvarar den på en plats där den där skyddad mot hårda stötar och liknande, till exempel ensam i en kartong. Bonadens storlek när den är ihop vikt är cirka 8,5 x 10,5 cm.

Produktinformation

  • SKU:

    1309

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också