Sök

Påskpynt Pappersrad tuppar

Betyg: 4.9 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1370
Handla denna produkt Påskpynt Pappersrad tuppar
pris 69 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskpynt pappersrad tuppar

18 cm höga  x 69 cm långa

Saknas det något på hyllan och något på påskbordet kanske? Då kanske en pappersrad kan muntra upp! Med just denna pappersrad av färgglada och glamourösa tuppar som stolta står, blir det en helt fantastisk påsk känsla som ingen annan. Raden är väldigt lätt att handskas med och muntrar upp både barn och vuxna. Det är ett fantastiskt dekorationsval eftersom man kan sätta den nästan hur man vill och var man vill. Denna dekoration påminner en om att påsken är bakom hörnet och tickar, även fast man från sin påskmust hickar!

Påskpyntets motiv

3 tuppar ståendes på rad är en fin dekoration till påsk. Dessa tuppar har 2 stycken kycklingungar var att ta hand om. Dem står där stolt och vackert med sina färgglada fjädrar som lyser upp på våren. Det finns även några blåsippor som förstärker tupparnas skede, en typisk vårblomma som är både vacker och tidig under påskens begynnelse samt alla dess år framåt. Det gulfärgade gräset i bakgrunden förstärker i sin tur blåsipporna. Och kollar man från sidan ser tupparna på raden nästan verkliga ut. En annan viktig poäng som tupparna får är att dem syns var man än tittar från om man ställer dem rätt.

Syftet med dem är att man ska se dem först av allt, det har tillverkaren verkligen lyckats med eftersom denne har använt sig av starka färger som man bara inte kan missa! Dessa färger är inte bara vackra i sig utan dem kompletterar varandra och ger en stark påsk upplevelse.

Dekoration med pappersrader

Pappersrader har alltid varit ett billigt, enkelt men ändå stiligt sätt att dekorera med. Det krävs varken stor plats eller kunskap för dekoration. Man kan ställa dem nästan var man vill och på vilket sätt man vill. Dessutom är pappersrader enkel att fösa ihop och lägga i sin väska om man ska förflytta dem någonstans. Förutom att ställa dem på bord och hyllor kan man faktiskt hänga upp dem om man har mer dekorationsengagemang. Det är vanligt att ställa dem vid sitt matbord eller fikabord eller som tidigare framgick, hyllor.

Tips vid dekoration

Eftersom det är lätt att få ihop till ett stort antal pappersrader kan man dekorera lokaler vid fester eller om man äger ett kök kan man faktiskt ställa en rad på borden. Man kan också ställa dem vid fönstret så att alla som går förbi kan se. Man kan faktisk tända några ljus bredvid eller bakom för att lysa upp, men man ska vara försiktig eftersom raderna är tillverkade av papper. Därmed är dem ömtåliga och kan gå sönder om man är för våldsam. Se till att vara inomhus vid användning, ställer man dem på bordet ute vid vårvindar kan de blåsa bort.

Produktinformation

  • SKU:

    1370

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också