Sök

Påskgirland

Betyg: 4.9 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1397
Handla denna produkt Påskgirland
pris 79 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskpynt Påskgirland

När man välkomnar påsken vill man göra det rejält. Påskens färg är givetvis gul och det vittnar alla söta och dekorativa små påskkycklingar om. Förutom påskägg och påskris kan man även pynta hemmet med söta påskgirlander som man kan fästa i fönster eller placera ut på middagsbordet. På nostalgiska hittar man supersöta påskgirlander som verkligen kommer att ge ditt hem en härlig påskkänsla.

 

Motiv på girlanderna

Motiven på girlanderna är nykläckta små kycklingar varvat med gulliga påskharar i förkläden som bär ett stort påskägg med en kyckling på sin rygg. Där finns även en liten gräsplätt som dessa små djur står på och påskharen bär i sin famn en vacker blombukett. Färgerna är somriga och får vem som helst att längta efter att ta av sig både strumpor och skor och känna hur den nakna huden under fötterna för första gången på året får vidröra en nyklippt gräsmatta och fyllas med vårkänslor och springa omkring fulla av liv på gräsmattan och jubla att våren är kommen. Det är som att man föds på nytt varje gång man får lov att gå barfota och utan jacka. Något som vi på den norra halvan av jordklotet är ensamma om att uppleva tack vare att vi har berikats med årstider.

 

Tips för användning

Dessa fantasifulla och nostalgiska girlander passar lika bra att hänga upp i fönster och på väggar som utplacerade på ett matbord eller på en fönsterbräda. Beställ några stycken och pynta ditt hem med dessa. Har du egna barn eller småsyskon kan det vara roligt att pynta hemmet tillsammans med detta påskpynt. På det sättet blir barnen delaktiga och får med sina egna ögon se hur hemmet förvandlas till en fantasifylld påskvärld full av glada färger, kycklingar, ägg och påskharar. Tyvärr har högtider som påsk och jul ibland förknippats med stress för många familjer och det har på något vis blivit en känsla av tvång snarare än glädje som ju egentligen är tanken. Är hela familjen delaktig blir allt mindre stressigt och barnen kommer förmodligen gladeligen hjälpa till så mycket de orkar om de bara får chansen. Ge barnen uppdrag att färglägga ägg och pynta huset med påskpynt och du kommer se att de blir både upprymda och dina bästa hjälpredor.

 

 

 

Produktinformation

  • SKU:

    1397

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också