Sök

Påskpyssel - äggfärger

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1390
Handla denna produkt Påskpyssel - äggfärger
pris 39 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskpyssel - Äggfärg

innehåller 5 olika färger att måla ägg med

5 tabletter Röd, Orange, Blå, Gul och grön.
vattenlösliga färger. Räcker till 50 st ägg.

 

Påskpyssel - äggfärger

Vad är väl mer signifikativt för påsken än ägg i alla dess former? Jo, pappersägg med godis i och ägghalvor med en klick majonnäs på vid middagsbordet. Och så en busig påskhare som gömt ägg i huset som barnen får i uppgift att leta rätt på. Och så teckningar fulla huset med färgglada ägg på som barn har ritat. Dessa kan med fördel läggas i en gullig korg som sedan kan bytas ut mot godis eller kanske en liten slant när barnen klär ut sig till påskkärringar eller påskgubbar medan de går runt i kvarteret och plingar på hos grannarna. Med de allra bästa äggen är väl ändå de man själv får lov att färglägga och stolt får presentera vid påskmiddagen? De allra flesta har nog minnen från barndomen när man satt i sin mormors kök och fick färglägga ägg och sätta sin egen prägel på dem innan de skulle serveras framför en snäll jury.

 

Färger till påskäggen

När mormor var liten så färgade man äggen med olika saker, lökskal, rödbetor mm. Som väl är, är tiden förbi när man inte hade något annat att färglägga äggen med än rödbetor och lökskal. Idag behöver man inte styra med sådant. Man kan givetvis använda sig av tuschpennor eller målarfärg när man målar sina påskägg. Men vill man göra det enkelt för sig och garantera att äggen blir snygga är den absolut bästa lösningen att införskaffa sig riktig äggfärg. Setet innehåller fem olika äggfärger som lämpar sig perfekt för att färglägga dina ägg med och förvandla dem till magiska påskägg. Färgerna är gul, lila, grön, röd och blå. Vill du kan du säkerligen blanda exempelvis gul och röd och få till en härlig nyans av orange för att få ytterligare en trevlig färg att pynta äggen med.

 

Gemensam aktivitet

Gör påskpysslet och äggmålningen till en gemensam aktivitet med dina barn eller dina syskon och låt kreativiteten flöda. Kanske vill man måla några ägg i en och samma färg. Eller också vill man måla snygga prickar på äggen eller göra äggen randiga. Kanske vill man till och med försöka sig på att måla en påskkyckling, en påskhare eller något annat påskaktigt på sina ägg. Använd fantasin och måla de snyggaste äggen du någonsin målat. Det blir dessutom mycket roligare att äta äggen när de är snygga och när du satt din egen prägel på dem. Det är också en perfekt aktivitet att göra tillsammans med sina barn för att få mer tid tillsammans och vara kreativa ihop.

 

Tips för användning

Förmodligen kommer du inte kunna motstå att äta dina vackra påskägg så fort du får chansen. Men om du vill, kan du även använda dem som dekoration. Ett tips är att leta fram en snygg korg och placera ut de supercoola äggen i och ställa ut i hallen eller på bordet. Kanske vill man sätta de färgsprakande äggen i små ljusstakar och dekorera fönstret med. Det finns inga regler när det kommer till påskpyssel, så låt fantasin flöda och inred ditt hem med ägg och påskpyssel på det sätt du själv känner för.

Produktinformation

  • SKU:

    1390

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också