Sök

Påskpynt Pappersrad kycklingar

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1388
Handla denna produkt Påskpynt Pappersrad kycklingar
pris 69 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskpynt pappersrad kycklingar

När påsken är här för att firas så vet vi också att nu nalkas äntligen våren och den här vackra bonaden kommer definitivt att ge dig att vårkänslor! Den här vackra påskbonaden är fylld med våraktiga färger och motiv samtidigt som det inte går att ta miste på att det verkligen är ett påskpynt.

 

Pappersradens motiv

Denna påskprydnad är en veckad rad tillverkad i kraftigt papper med flera gula och söta kycklingar på rad. Motivet består av två små kycklingar i en klar gul nyans med en tydligt orange näbb. Kycklingarna står på en grönskande äng med gräs i flera olika nyanser av grönt och bakom en av kycklingarna sticker det upp två vårblommor med gröna blad och vita kronblad. Kombinationen av de olika gröna nyanserna och kycklingarnas klara gula färg går det inte att missta att påsken betyder att våren är på intågande.

Pappersraden ger ett klassiskt och gammeldags intryck och kommer att passa perfekt i ett påskpyntat hem där stilen går i just det klassiska, svenska stuket, ett hem som känns ombonad och varmt.

 

Pappersraden är 6,5 x 67 cm stor och förtjänar en central plats i hemmet.

 

Tips på hur du dekorerar med en pappersrad

En pappersrad av den här typen går att använda på flera olika sätt, vilket gör den flexibel och du kommer att kunna använda den år efter år utan att tröttna på den, precis som man vill kunna göra med påskpynt med en gammeldags stil, det ska kännas som att det är en dekoration som har gått i arv i flera generationer.

Pappersraden är tillverkad i kraftigt papper och dess smarta, veckade konstruktion gör så att den står stadigt på till exempel ett bord, en byrå eller varför inte på fönsterbrädan. Ställ den på hallbyrån för att låta den vackra bonaden bli det första som dina gäster möts av när de kommer hem till dig för påsklunch eller varför inte låta den stå på köksbordet under lunchen. Tack vare att den är tillverkad av papp så väger den väldigt lite och det gör att den blir lätt att flytta på för att använda till olika ändamål. Tänk dock på att inte ställa den för nära ljus eftersom den är tillverkad i papper och kan medföra brandfara.

Om du vill kan du också välja att veckla ut raden helt och hållet och fästa den på väggen som en väggbonad. Det kommer ge en känsla av en vacker påsktavla. Pappersraden går att fästa med kartnålar, häftstift eller med häftmassa, men tänkt på att häftmassa kan förstöra eventuell tapet när den tas bort om man inte är försiktig.

 

Förvaring

När påsken är slut och det är dags att ta ner påskdekorationerna viker du enkelt ihop pappersraden och den kommer då att ta väldigt lite plats. Tänk på att den inte bör vikas på andra ställen än vid de redan befintliga vecken och inte heller bli kantstött. Förvara den exempelvis i en egen liten kartong där den skyddar från stötar. Förvara sedan kartongen på ett torrt ställe eftersom papper ej tål fukt.

 

 

Produktinformation

  • SKU:

    1388

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också