Sök

Påskpynt Pappersrad tupp och höna

Betyg: 4.9 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1308
Handla denna produkt Påskpynt Pappersrad tupp och höna
pris 69 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskpynt pappersrad tupp och höna

 

Påsken är, förutom julen, en högtid att samla vänner och familj för lite ledighet och god mat. Det är tiden då solen börjar titta fram mer och mer och vi får en känsla av den vår som står framför oss. För en och annan kanske denna högtid är ännu en chans att äta lite extra gott. Så varför inte dra på lite extra under årets firande av högtiden? Har du förberett maten, gästerna och påskservetterna så är det bara denna vackra pappersdekoration som saknas. Denna pappersrad fungerar utmärkt att ställa mitt på bordet, eller i fönstret och eftersom motivet syns både på fram och baksida så kommer alla att kunna njuta av den. Motivet kan användas under hela påsken, och har en fin gammaldags känsla över sig. Förr i tiden tillverkade man dessa dekorationer själv inför både påsk och jul. Om du inte har tid för att pyssla själv detta år så kan du enkelt beställa hem denna dekoration som blir lika fin i hemmet som en handgjord.

 

Om påskdekorationen

Denna pappersrad föreställer en gullig hönsfamilj, en tupp en höna och deras små kycklingar som man kan se titta upp från redet. Dekorationen är i papp och består av en hopvikt rad av tuppar och hönor som påminner oss om att våren är på väg. Varje bild är identisk, och föreställer en tupp och en höna på en gräsplätt som vakar över sina små nyvärpta kycklingar. I bilden ser vi också kläckta ägg, röda tulpaner och gula påskliljor. Motivet finns att skåda på båda sidor. Varje paket innehåller en pappersdekoration.

 

Höjden är 14 cm och total längd är 58 cm.

 

Dekorera med pappersrad

 

Denna pappersrad kan stå helt utan hjälpmedel då den är vikt som ett dragspel och stödjer upp sig själv.

Du kan därför placera den var du vill i hemmet och den passar lika bra i fönstret bland blomkrukorna som på middagsbordet. Eller varför inte sätta upp den på väggen i något rum? Det finns många användningsområden för denna pappersrad och var du än väljer att placera den så kommer det att bidra till den härliga stämningen som påsken för med sig.

 

Om du väljer att sätta upp den på väggen så vill vi bara tipsa om att du både kan använda häftstift eller knappnålar. Måla gärna huvudet i en matchande färg så smälter den in i motivet bättre, så tar den inte fokus ifrån motivet. Du kan även använda häftmassa eller dubbelhäftande tejp, kom bara ihåg att vara lite varsam när du plockar ner dekorationen från väggen.

 

Förvara pappersdekorationen rätt

 

Pappersdekorationen kan sparas i lådan med påskpynt och plockas fram igen år efter år. Då produkten är gjord i lite hårdare papper kan du enkelt vika ihop den i de färgiga vecken, och lägga den i säkert förvar för att kunna använda den igen nästa påsk. Vackra saker tåls att användas, och den härliga nostalgitripp som påsken innebär är helt klart värd att fira varje år.

Produktinformation

  • SKU:

    1308

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också