• Enhetsfrakt 59 kr

  • Snabba leveranser

  • Säker betalning

Sök

Väggbonad Metare

Betyg: 5 stjärnor av 5 (7 recensioner)
Handla denna produkt Väggbonad Metare
pris 79 kr
Tillgänglighet: Bara 3 kvar i lager

Enhetsfrakt 59 kr

Snabba leveranser

Säker betalning

Art nr: 1400

Nostalgiska

Gå till kundomdömen

Produktbeskrivning

öppna Stäng

Produktbeskrivning

Väggbonad sommarmotiv Metare

 

Med den här bonaden på väggen kommer du att längta efter sommaren. Den vackra bonaden innehåller många detaljer som vi förknippar med den svenska sommaren på landsbygden. Det välgjorda motivet är som gjort för att framkalla nostalgi.

 

Bonadens motiv

 

Om inte den här bonaden kan få dig att nostalgiskt tänka på sommaren, är det svårt att hitta en som kan. Långt borta i bakgrunden kan du se fälten sträcka sig bort till skogsbrynet. En långsamt rinnande å är i centrum av bonaden och dess stilla vatten blänker, samtidigt som du kan se spegelbilden av ett par träd som sträcker sig ut över den. En blond, liten pojke sitter i en grön eka som sitter fast vid en stolpe. Med ett metspö i händerna sitter han förväntansfullt och väntar på att abborrarna ska börja nappa. På andra sidan ån står några kor och betar och kollar samtidigt lite nyfiket på vad pojken har för sig. På sidan där pojken sitter står hans syster och ger en kalv vatten ur ett gammalt träspann. Det gröna gräset, de vita blommorna och björkarna är allihop saker som får dig att känna ett styng av längtan efter en äkta svensk sommar på landet, för finns det egentligen något bättre? Runt om bonadens motiv finns det en brun ram som ser att vara gjord i trä.

 

Bonaden är i storleken 78 x 43 cm.

 

Tips när du ska hänga upp din bonad

 

Ett vanligt sätt att hänga upp planscher och liknande har varit att använda sig av något som ofta kallas ”klet”, eller häftmassa som det egentligen heter. Det är bra att undvika av flera olika anledningar. För det första fäster det inte alltid särskilt bra och för det andra lämnar det lätt fettfläckar efter sig på både tapeten och din vackra bonad. Då är det en bättre idé att använda häftstift eller knappnålar. Du vill att upphängningen ska vara diskretast möjligt för att motivet på bonaden ska komma till sin rätta. Om du väljer att sätta upp bonaden med knappnålar är det därför en god idé att välja de som har ett huvud i samma färg som bonadens ram. Detsamma gäller även när du sätter upp bonaden med häftstift. Om du endast har tillgång till vita häftstift kan du däremot måla med en brun, permanent penna.

 

Dekorera hemmet med bonader av papp

 

Att använda bonader som ett sätt att dekorera hemmet är långt ifrån någon ny företeelse, utan det är något vi har gjort i mer än ett par hundra år. Ofta har de varit tillverkade i tyg och sett ut på olika sätt under olika tidsperioder. Någon gång i början av 1800-talet kom de första bonaderna tillverkade i papper och det är därför långt ifrån någon nymodighet. Förutom att det är tidsödande att brodera bonader och även kostar mycket finns det ytterligare en fördel med bonader i papp. Det är att de är betydligt enklare att hänga upp och därför också byta ut när det kommer en ny hög- eller årstid.

 

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Sommar
  • SKU:

    1400

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Jag blev jätteglad över den väggbonaden, den kommer bli jättefin över kökssoffan i sommar 😊

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Rätt motiv, rätt storlek och framförallt rätt känsla ! Inger

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Bonaden väcker minnen.

Andra köpte också