Påskbonad Kycklingmatning - Nostalgiska.se
Påskbonad Kycklingmatning OBS Alla bonader skickas alltid i separat papprör frön oss. Det görs för att det inte ska skadas. Om man då beställt andra varor kan försändelserna komma vid skillda tillfällen. Oftast kommer de fram samtidigt men ibland kan röret ta någon dag till på sig. https://nostalgiska.se/templates/nostalgiska-resp-km007/upload/Brommakort/paskbonad-69.jpg

Påskbonad Kycklingmatning

1381

OBS Alla bonader skickas alltid i separat papprör frön oss. Det görs för att det inte ska skadas. Om man då beställt andra varor kan försändelserna komma vid skillda tillfällen. Oftast kommer de fram samtidigt men ibland kan röret ta någon dag till på sig.

79 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-7 dagar

Påskbonad " kycklingmatning"

Bonadens mått: 65 x 35 cm

 

Påskbonad Kycklingmatning

Denna söta bonad är till för att hängas upp på väggen och har ett motiv som bäst lämpar sig för att sitta uppe över påsk. Till skillnad från vissa av våra andra bonader för vägg är har denna ett distinkt påsktema och passar utmärkt att hängas upp i kök eller matsal när familjen har släkt och vänner på besök under påskmiddagen.

 

Bonadens motiv

 

Bonaden har ett motiv som är fullt av symboler för den svenska påskens högtid, och passar därför perfekt att ha som dekoration under firandet. På bilden syns en höna och en tupp på ett grönt fält, där de vakar över sina små. Nio gula små kycklingar går omkring och pickar i marken efter smulor som strötts ut av deras stolta mor, och i mitten av bilden ser vi var hönsmaten kommer ifrån: en rödmålad skål i plåt. De böljande fälten bakom föräldraparet vittnar om en gryende vår, och de utslagna träden talar om för oss att sommaren äntligen är på väg efter den långa vintern. Små stugor och ladugårdar i rött syns i bakgrunden och påminner oss om att det är den svenska landsbygden, en plats där påsken firas med pompa och ståt. Över hönsfamiljen vilar en blå himmel med vita moln, som lyser upp bilden så att man riktigt känner påskens varma sol och småkyliga vindar. Längs med bonadens nedre kant ser vi blåsippor och vitsippor, två av svensk folktraditions främsta vårtecken, samt högresta påskliljor till både höger och vänster.

 

Tips vid upphängning av bonaden

 

Denna bonaden går lätt att hänga upp på väggen med hjälp av knappnålar eller vanliga häftstift. Använd helst dubbelhäftande tejp eller en annan diskret upphängningsmetod som är lätt att ta bort från väggen och som inte tar uppmärksamheten från motivet. Hänger du upp bonaden med hjälp av knappnålar eller häftstift kan du med fördel välja en med vars huvud har en färg som matchar väggbonadens bakgrund. Du kan också välja att måla huvudet på nålen eller häftstiftet med en färg som passar bonaden, till exempel gul eller blå för att passa påsken, kycklingarna och himlen. För den ambitiösa kan det vara en god idé att rama in bonaden, gärna i en vit ram som passar den ljusa våren i antågande. Då passar den också desto bättre att hänga uppe året runt. Bonaden är 65 x 35 cm. Se till att du har en ram som lämpar sig för bonadens storlek om du planerar att rama in den.

 

Hur du förvarar din bonad

 

Detta är en väggbonad som du antagligen bara kommer att plocka fram under våren, kanske enbart under de två veckor kring påsk då alla påskens övriga dekorationer är framme. Förvara därför bonaden så att veck inte uppstår. Rulla ihop bonaden i stället för att vika den och fäst med gummiband, snöre eller hårsnoddar. Använd gärna ett papper som omslag, mellan själva bonaden och det du använder för att knyta. På detta sätt kan du använda bonaden nästa år igen, utan att behöva köpa en ny.

Tipsa

Egenskaper

Motiv
Påsk


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också