Sök

Påskbonad Påsktuppar

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1387

OBS Alla bonader skickas alltid i separat papprör frön oss. Det görs för att det inte ska skadas. Om man då beställt andra varor kan försändelserna komma vid skillda tillfällen. Oftast kommer de fram samtidigt men ibland kan röret ta någon dag till på sig.

Handla denna produkt Påskbonad Påsktuppar
pris 79 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskbonad "Påsktuppar"

Den här vackra och gemytliga väggbonaden med påskmotiv kommer att ge dig och ditt hem en gammeldags och nostalgisk känsla och kommer att påminna dig om att vintern är på väg bort, våren på intågande och att påsken nu är här och ska firas. Vad ger väl en bättre känsla vid påsken än vackra påsktuppar och kycklingar? Väggbonaden känns som en klassisk svensk gammalmodig prydnad.

 

Bonadens motiv

Den vackra väggbonaden är rektangulär med en klassisk blå ram med svenska vårblommor på ett vackert sätt ramar in motivet och gör att man verkligen känner vårens intågande. De blåa och gula färgerna känns klassiskt svenskt och ger en härligt nostalgisk känsla av hur den svenska påsken brukar firas. På väggbonaden ser man några tuppar, hönor och kycklingar som befinner sig en marknad med typiska marknadsställ och en gammeldags karusell.

 

En ståtlig tupp står och snurrar på en dosa framför en höna i vacker gammeldags grön klädsel med en äggkorg som hon just ställt ifrån sig på marken. Runt dem står några kycklingar och verkar se upp på dem med beundransvärda ögon. Bakom dem kan vi se en tupp och en höna strosandes runt på en promenad runt marknaden. Runt om finns små kycklingar som äter karameller och klubbor och åker karusell. Bredvid karusellen ser man en höna och en kyckling köpa en ballong av en ballongförsäljare.

 

Motivet går i gröna och gula färger och ger en känsla av vår, precis som påsken gör. Väggbonaden kommer att passa utmärkt för dig som gillar klassiska och nostalgiska väggbonader och vill att ditt påskpynt ska ge en mysig känsla till hemmet.

 

Dekorera med väggbonad

Väggbonader är ett klassiskt pynt som har använts i många hundra år. En väggbonad av god kvalitet som denna gör sig fint år efter år och förvaras den på ett bra sätt så kommer den att riktigt hålla länge. Väggbonaden kan ha en specifik plats varje år, kanske är det en plats på väggen där du byter motiv efter säsong eller så kan den användas utöver dina vanliga dekorationer. En väggbonad är ett enkelt sätt att skapa ett stämningsfullt intryck och är både billigare och enklare att hantera än vad en tavla är. Väggbonaden är tillverkad i hård papp och väger därför mycket lite, men man måste vara försiktig så att den inte viks eller blir kantstött.

 

Väggbonaden kan fästas på väggen på många olika sätt, du kan till exempel fästa en tråd i både de övre hörnorna och hänga tråden på en spik eller krok vilket är en väldigt klassisk upphängningsanordning. Har du väggar av gips kan du hänga upp bonaden med knappnålar, använd gärna knappnålar med blått huvud för att de ska smälta in så bra som möjligt med motivets ram. Du kan så klart även fästa bonaden med både häftmassa eller tejp på baksidan för att få en så diskret upphängning som möjligt men var försiktig då så att du inte förstör eventuell tapet på väggen eller själva bonaden när du ska ta ner den.

 

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Påsk
  • SKU:

    1387

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också