Sök

Påskpynt Pappersrad ensam kyckling

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1389
Handla denna produkt Påskpynt Pappersrad ensam kyckling
pris 69 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskpynt pappersrad ensam kyckling

 

Påsken är en underbar högtid. Det är långhelg, solen tittar äntligen fram i vårt kalla land, och barnen (och de vuxna, så klart) får äta så mycket godis de vill. Så varför inte dra på lite extra under årets firande av högtiden. Har du hittat de ultimata påskäggen att fylla med godis, och skaffat hem både påskservetter och fjädrar till påskriset kan det vara dags att även kolla in andra nostalgiska produkter att dekorera med. Denna otroligt söta pappersdekoration föreställande en ensam kyckling är en perfekt dekoration till exempelvis fönstret eller matbordet när du har släkten på besök. Motivet tål att användas under hela påsken, och har en gammaldags känsla över sig. Förr i tiden gjorde man dessa dekorationer själv inför jul och påsk, där man klippte ur figurer ur ett hopvikt pappersark och sedan drog ut det till en längd. Om du inte har tid för pysslet själv kan du enkelt lösa det genom att beställa hem en färdigklippt dekoration som blir lika fin i hemmet som en handgjord.

 

Om produkten

 

Dekorationen är i papp och är en hopvikt rad av kycklingar som vittnar om att våren är i antågande. Varje bild är identisk, och föreställer en ensam kyckling som står på en gräsplätt med små blåsippor vid sina fötter. Dekorationen är målad på båda sidor. Observera att varje paket innehåller en pappersdekoration.

Storleken på produkten är 7,5 cm i höjd och 67 cm i utdragen längd. När pappersdekorationen står av sig själv kommer den att vara lite ihopdragen, och kortare än 67 cm.

 

Dekorera med pappersrad

 

Då pappersraden är vikt som ett dragspel kan den stå helt av sig själv. Du kan därför placera den var du vill i hemmet, förslagsvis i ett fönster, på spiselkransen, i en hylla, på matbordet eller i barnens rum. Observera att produkten är gjord av papper och därför inte bör stå för nära ett levande ljus eller starkt värmekälla, till exempel spisen. Placera gärna tillsammans med våra övriga produkter som hör till påsken. Om du vill sätta upp dekorationen på väggen kan du använda häftstift eller knappnålar. Måla då huvudet på stiftet eller nålen i en färg som passar dekorationen, till exempel gul. Det kan också vara en bra idé att använda sig av dubbelhäftande tejp som du fester på baksidan av dekorationen. När du använder dubbelhäftande tejp: var försiktig när du plockar bort dekorationen så att inte dekorationen går sönder eller väggen får några märken.

 

Tips vid förvaring

 

Denna pappersdekoration kan sparas i lådan med påskpynt och plockas fram igen år efter år. Då produkten är gjord i lite hårdare papper kan du enkelt vika ihop den genom de färgiga vecken, och lägga den i säkert förvar för att kunna använda den igen nästa påsk. Vackra saker tåls att användas, och den härliga nostalgitripp som påsken innebär är helt klart värd att fira varje år.

 

 

Produktinformation

  • SKU:

    1389

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också