Sök

Påskpynt Påskdun pärlhönsfjäder stor gul 5 pack

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1394
Handla denna produkt Påskpynt Påskdun pärlhönsfjäder stor gul 5 pack
pris 29 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskpynt Påskdun pälshönsfjäder gul

 

Dessa gula fjädrar med vackert mönster är söta som socker och blir till en helt unik detalj bland alla gula plastfjädrar under påsken. Uppdatera påskriset med några riktigt kvalitativa fjädrar för en lyxigare känsla och ett mer unikt dekorerat hem. Fint och nostalgiskt under påsken, men även prydligt att ha på till exempel paket eller kort. Vi hjälper dig att säkra påskens viktigaste detaljer.

 

Varje förpackning innehåller 5 fjädrar

 

Om produkten

 

Dessa fjädrar är helt äkta och kommer ifrån riktiga pärlhöns och håller därför mycket högra hållbarhet och kvalité än de man kan köpa i de vanliga butikerna inför påsk. Dessa fjädrar är färgade i skonsamma färgbad och sedan upphängda varsamt för torkning och detta gör fjädrarna än mer unika i sitt utseende. Dessa fjädrar är otroligt fina att matcha med fler i olika färger, så titta gärna in vårt övriga sortiment av pärlhönsfjädrar för fler kulörer.

 

Fjädrar från pärlhöns är mycket dunigare och fluffigare än fjädrarna från våra svenska höns, och detta tillför en nostalgisk och lite högtidligare känsla till våra dekorationer då den här typen av påskpynt länge varit populär i Sverige. Förr i tiden hade fjädrarna aningen mattare kulörer så varför inte fira in påsken genom att hämta lite inspiration från tidigare generationers tid och skapa dina alldeles egna påskdekorationer?

 

Dekorera med fjädrar

 

Att fira påsken genom att dekorera med fjädrar är något som vi människor gjort i flera hundra år, över hela världen. I Jerusalem sägs det att man kastade riset tillsammans med palmblad framför Jesus när han tågade in i staden. I Sverige har seden kopplats samman med den överproduktion av höns och ägg under samma tid på året, som både gett upphov till dekorerandet med fjädrar, konsumering av ägg och gestaltningen av höns och kycklingar.

 

Med denna färgglada produkt kan du lätt pigga upp ditt påskris och se hur resten av dekorationerna lyfter. För den vågade går det även att dekorera dukningen vid påskfirandet med släkten. Med hjälp av den funktionella ståltråden i änden av varje fjäder kan du fästa fjädrarna runt till exempel glasen på påskbordet, eller helt enkelt knyta fast dem i påskriset eller någon liten krukväxt.

 

Tips vid förvaring

 

Dessa påskfjädrar är helt äkta och kommer från riktiga höns och därmed är dess kvalité mycket högre än de man vanligtvis hittar på vanliga affärer. För att de ska hålla så länge som möjligt så att du kan använda dem år efter år så rekommenderar vi att du förvarar dom i en skyddande förpackning. Dessa fjädrar är tidlösa och går att dekorera på en mängd olika sätt och kommer att vara till glädje många år framöver, så ta hand om dom väl.

Produktinformation

  • SKU:

    1394

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också