Sök

Påskpynt Påskkärring i papp stor

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1310

Priset gäller för en påskkärring. Finns i tre olika modeller. Går ej att välja modell bara önska. Om du köper alla tre ange gärna att du vill ha olika modeller i kommentarsfältet i kassan.

Handla denna produkt Påskpynt Påskkärring i papp stor
pris 89 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskpynt Påskkärring i papp

 

Påskkärring i papp för att hänga upp. Finns i tre olika modeller. Går ej att välja modell, bara önska. Vi kan inte garantera att alla sorter alltid finns hemma i lager och att vi alltid kan tillgodose önskemålet men vi försöker alltid göra vårt bästa. 

 

Priset gäller för en påskkärring. Om du köper alla tre ange gärna att du vill ha olika modeller i kommentarsfältet i kassan. 

Storlek ca 25 cm

 

Påskpynt Påskkärring i papp stor

Dessa påskkärringar är gjorda i papp och finns i tre olika modeller. De är cirka 25 cm höga. Påskkärringarna är till för att hängas upp, antigen i fönster, på väggen eller varför inte ned från taket. De passar mycket bra att hängas upp var för sig, så att var och en av dem kan få den uppmärksamhet som de förtjänar, men fungerar såklart även att hänga tilllsammans i grupp. De här flygande påskkärringarna kommer att hjälpa dig med att få en mysig, genuin påskkänsla och de kommer garanterat att ge en extra ombonad känsla i ditt påskpyntade hem! 

 

Alla de tre påskkärringarna kommer flygandes på en varsin kvast med varsin katt och kopparkittel, precis som man förväntar sig att klassiska påskkärringar ska göra. Självklart har gummorna även granna och färgglada hucklen och förkläden på sig, och bakom den enda påskkärringen lyser månen klar. Påskkärringarna ger intrycket av att vara på väg till Blåkulla, dit alla påskkärringar åker på skärtorsdagens kväll. 

 

Påskärringarna ger en gammeldags och nostalgisk känsla och passar dig som gillar genuint och klassiskt påskpynt.

 

Tips på var och hur du kan hänga upp påskkärringarna

Påskkärringarna är tillverkade i hård papp och är gjorda för att hängas upp. Eftersom de är så pass stora så passar de att hänga på flera olika ställen i hemmet och på olika sätt. Du kan till exempel hänga upp påskkärringarna i varsitt intilliggande fönster för att inbringa känslan av att gummorna flyger på sin kvast, både för er inne i huset och för de som går förbi utanför. Fäst i så fall figurerna med ett snöre i gardinstången eller med att häftstift i karmen ovanför fönstret.

 

Vill du inte hänga upp dem i fönstret kan du istället hänga upp påskkärringarna på din vägg, häng dem på en spik, i ett snöre från en krok, eller varför inte fästa dem med häftmässa om du inte vill orsaka hål i väggen. Finast och genuinast känsla får man av att hänga påskkärringarna tillsammans efter varandra men självklart kan de hängas precis som man själv tycker passar bäst i sitt hem. Ett till alternativ kan vara att fästa påskkärringarna i ett varsitt snöre och hänga dem i taket med exempelvis ett häftstift, och genom att låta dem vara hängande så inbringar det en känsla av att påskkärringarna faktiskt är ute och flyger.

 

Hur förvaras de bäst?

Påskkärringarna är tillverkade av hård papp som är ganska tålig, men de ska inte vikas eftersom veck tydligt kommer att synas. Var försiktig med att förvara dem i lådor ihop med annat påskpynt som lätt kan skada dem, förvara påskkärringarna exempelvis i en enskild mindre kartong där de skyddas både från att bli kantstött och få veck. Se också till att de inte förvaras på ett ställe som är fuktigt eftersom papp inte tål fukt. Tar du väl hand om dina påskkärringar kommer du ha fina påskprydnader i många år.

 

 

Produktinformation

  • SKU:

    1310

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också