• Enhetsfrakt 59 kr

  • Snabba leveranser

  • Säker betalning

Sök

Väggbonad Kulning

Betyg: 5 stjärnor av 5 (5 recensioner)
Handla denna produkt Väggbonad Kulning
pris 79 kr
Tillgänglighet: Slut i lager

Enhetsfrakt 59 kr

Snabba leveranser

Säker betalning

Art nr: 1402

Nostalgiska

Gå till kundomdömen

Produktbeskrivning

öppna Stäng

Produktbeskrivning

Väggbonad Kulning 

 

Låt dig inspireras av denna vackra och natursköna bonad. Med detta vackra landskap som inredningsmotiv kan man låta tankarna vandra tillbaka till en svensk försommar på landet. Bonaden ger ett behagligt och varmt intryck av en stillsam och trivsam lantlig miljö och ger en lugn och fridfull känsla av en härlig sommardag.

 

Bonadens motiv

Denna vackra bonad föreställer två unga kvinnor som inväntar en pojke som leder en grupp kor på en äng. Den ena kvinnan lutar sig mot ett träd och den andra kvinnan står upp bredvid och blåser i en trumpet. Både de unga kvinnorna och pojken bär nostalgiska kläder som påminner om svenska folkdräkter. De befinner sig inne i en hage och två stall skymtar i bakgrunden. Förutom ett vackert staket pryder även en stilla sjö och björkträd denna bonad.

 

I denna bonad möts betraktaren av vackra men diskreta färger. Bonaden smälter därför enkelt in i de flesta rum, oavsett hur de i övrigt är inredda. Vädret på motivet är vackert och gräset i hagen har växt sig sådär långt som det brukar göra på landet, om sommarhalvåret. Himlen är blå med några lätta moln. Färgerna är behagliga och natursköna med ett grönt tema. Korna är vackert bruna, med undantag från några vita fläckar.

 

Denna vackra och natursköna bonad är 60 cm lång och 30 cm hög.

 

Dekorera med väggbonad


Denna väggbonad passar som inredning året om. Den ger ett nostalgiskt varmt intryck som ögonen kan vila på när du känner för att drömma dig tillbaka till en varm sommardag i en fridfull miljö. Klädseln på människorna i bilden ger ett intryck av att händelsen utspelas för ett antal år sedan. Eftersom motivet är traditionellt passar detta tryck särskilt bra på en väggbonad, som även det är ett traditionellt sätt att inreda ett hem på.

 

Med en väggbonad på ett härligt sommarlandskap skapar du enkelt en varm sommarkänsla i ditt hem. Korna ger ett fridfullt intryck och klädseln på människorna påminner om en svunnen tid på den svenska landsbygden. Låt ögonen vila på bonaden och dröm dig tillbaka till en tid på landet, långt bort från en stressig storstadspuls, en regnig dag eller vardagens slentrian. Med denna fridfulla väggbonad får du hjälp på traven att finna ett inre lugn när du behöver det om mest.

 

Tips vid upphängning

 

Bonaden kan enkelt hängas upp med häftstift eller nålar. Den kan även med fördel hängas in i en ram. Med ett klassiskt motiv som detta härliga landskap kan bonaden förgylla vilket rum som helst, till exempel landställe, koloni eller hemmiljö. Bonaden kanske gör sig bäst i sin enkelhet på en vit vägg, eller bland andra tavlor av liknande lugna och varma motiv? Hur och var du väljer att hänga upp denna bonad är upp till dig. Oavsett hur du väljer att hänga upp bonaden så ger den snabbt betraktaren ett lugnt inryck som får dig att drömma dig tillbaka till en dag på landet en behaglig svensk sommardag.

 

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Sommar
  • SKU:

    1402

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Helt underbar! Riktig nostalgitripp att ha den på väggen!

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Fin

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Jättefin plansch, älskar dom här gamla bilderna, passar utmärkt i mitt hem😊 snabba leveranser, jättenöjd 👍😊

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Andra köpte också