• Enhetsfrakt 59 kr

  • Snabba leveranser

  • Säker betalning

Sök

Väggbonad sommar mjölkning av kor

Betyg: 5 stjärnor av 5 (2 recensioner)
Handla denna produkt Väggbonad sommar mjölkning av kor
pris 79 kr
Tillgänglighet: Slut i lager

Enhetsfrakt 59 kr

Snabba leveranser

Säker betalning

Art nr: 1321

Nostalgiska

Gå till kundomdömen

Produktbeskrivning

öppna Stäng

Produktbeskrivning

Väggbonad sommar mjölkning av kor

Denna somriga och härligt gammaldags bild är mycket vacker. Man kan riktigt känna att det äntligen är sommar och att kossorna på bondgården nu fått gå ut på grönbete. Marken är redan härligt grön och himlen är så blå. Den här sommarbonaden har ett vackert och synnerligen traditionellt motiv som du säkert uppskattar. En otroligt härlig sommarbild att dekorera med.

 

Den här sommarbonaden har storleken 78 x 41 cm och motivet omges av en orange-färgad ram.

 

Bonadens motiv

Med den här glada sommarbonaden tänker var och en av oss säkert på den fantastiska sommartid som vi får njuta av i detta land. Bilden föreställer en härlig grön äng på vilken en stor mängd kor går omkring och njuter av sommaren. De går där i all sköns ro och mumsar på det goda gröna gräset. Pigan har kommit in i hagen för att mjölka kossorna som hela dagen gått omkring i solen och betat. Hon sitter på den lilla pallen hon tagit med sig medan hunden snällt följer med vad som händer. De övriga korna står i lugn och ro och väntar på sin egen tur. Det är varmt och skönt och man hör fåglarna kvittra så glatt. I bakgrunden skymtar skogen utanför gärdsgården och därifrån hörs det höga glada kvitter från fåglarna som även de flyger omkring så nöjda i sommarvärmen.

 

Dekorera med väggbonad

Väggbonader är mycket fina att dekorera hemmet med och dem har vi använt till dekoration sedan årtionden tillbaka. De är precis lika populära som de var förr i tiden. Man kanske inte hänger upp sommarbonader på samma sätt som till exempel påskbonader, men denna somriga bonad lämpar sig fint på torpet, sommarvillan eller till exempel på utedasset. Väggbonader kan givetvis hänga framme året om men oftast är de olika årstidsbonaderna framme bara under högtiderna på året. Den här fina klassiska bilden kan dock hänga på en vägg i sommarhuset hela året i genom.

 

Genom att hänga upp en väggbonad i hemmet kan man verkligt enkelt dekorera väldigt mysigt. Bonaden är som en tavla fast den är av papper. Denna vackra sommarbonad inger ett nostalgiskt och mycket somrigt intryck, som älskas av både liten som stor.

 

Tips vid upphängning

Ett enkelt sätt att hänga upp bonaden med är att använda häftmassa som finns att köpa i de flesta kontors- eller hobbybutiker. Om du använder massa skall du komma ihåg att avlägsna bonaden väldigt försiktigt eftersom häftmassan ibland kan sitta hårt fast på papper. Ifall du river bonaden för snabbt bort från väggen kan bilden gå sönder. Det blir även snyggt att hänga upp bonaden med knappnålar. Om dina knappnålar har olika färger kan du enkelt förvandla dem till samma färg genom att med en permanent penna måla dem samma färg.

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Sommar
  • SKU:

    1321

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Otroligt vacker! Precis den äldre design som jag hoppades på!

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Andra köpte också